U bent hier: Home / Jesse Klaver zoon hoer

Jesse Klaver zoon hoer

by J.L. de Kreek — last modified 21-03-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Jesse Klaver, het kaalkopje van GroenLinks is de zoon van een hoer. Jesse Klaver is 31 jaar. Hij was 15 toen de aanslagen in de VS plaatsvonden. Van zijn ouders, op school en van zijn vrienden in de politiek heeft hij nooit geleerd dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort of dat samenwerken met de VVD of de PvdA of CDA of andere Christelijke partijen het risico van medeplichtigheid aan internationale misdrijven, terrorisme en oorlogsmisdaden met zich meebrengt.

Jesse Klaver zet in op milieu en onderwijst niemand CyclOx te gebruiken. Door CyclOx rijden alle diesels gegarandeerd uitstootvrij. Ze rijden ook klimaatneutraal wanneer daarbij biodiesel wordt gebruikt. Jesse Klaver wil dat iedereen elektrisch rijdt met van die giftige accu's met korte levensduur. Het bijzondere aan het milieubeleid is dat CO2 juist goed is voor de aanmaak van zuurstof wat mensen inademen. Jesse Klaver heeft op school toen fotosynthese werd uitgelegd kennelijk een onvoldoende gehaald en dat voor zijn examen gecompenseerd met zijn cum laude voor freubelen.

De ouders van Jesse Klaver kunnen er ook niet veel aan doen. Hen is overigens net als Jesse onderwezen dat de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust door Arische Duitsers begane misdrijven zijn terwijl de plannen komen uit de hoofden van de helden van Geert Wilders die journalisten waren en haaks op het Jodendom politiek en/of maatschappelijke revisie van de Diaspora ambieerde. De feiten die bewijzen dat Jesse Klaver criminele opzet bezit blijken uit documenten die ook door Jesse Klaver op internet gevonden kunnen worden als hij ook maar een spatje betrokken was bij de samenleving.

Jesse Klaver is net zo weerzinwekkend als Femke Halsema. GroenLinks is onder hun leiding de partij van wegkijkers en zieke oplichters die klaarkomen op hun corruptie in de politiek. Femke Halsema ontvangt volop rugdekking bij en tijdens haar politiek ambtelijke misdrijven van de zogenaamd geëngageerde journalisten van De Correspondent. Jesse Klaver wil een progressief Christelijk kabinet. Jesse Klaver denkt dat het normaal is dat Christenen aan politiek deelnemen of überhaupt stemmen, gezien vanuit het perspectief van het Christendom. Jesse Klaver doet voorts alsof hij niet weet dat Katholicisme en Christendom géén synoniemen zijn.

Kijk ook naar de kleur van het uniform wat Jesse Klaver draagt. Blauw. Dragen ze allemaal in de politiek. Of het nu links is of rechts. Blauw is de naoorlogse kleur van de Nazi's. Dit is zeer goed te zien aan Betar. Betar is de Bruinhemden en de organisatie van de held van Wilders die WOII en de Holocaust militair heeft voorbereid en in 1933 reeds kamp heeft opgeslagen op de locatie waar de Zionisten later symbiotisch samenwerkend met de SS Kibbutz Auschwitz hebben opgericht om de vrienden van de helden van Wilders zich te laten uitleven op de Joden die door de overgrootvader van Lodewijk Asscher per trein werden aangevoerd.

Geert Wilders is samenwerkend met het personeel van de Telegraaf Media Groep ook schuldig aan de dood te Afghanistan 18 april 2008 van de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS. Dit zijn feiten die Jesse Klaver ambtshalve kan blijken omdat de bewijzen komen uit openbare databases van de Staat der Nederlanden, en een enkele document wat op www.wildersproces.nl en GeenStijl staat uitgestald. Jesse Klaver zegt er helemaal niks van terwijl hij wel begrijpend en collegiaal Geert Wilders toeknikt zodra de nieuw gekozen Kamerleden na de verkiezingen het pluche bezetten.

Jesse Klaver beklaagt zich ambtshalve tevens helemaal niet over het feit dat de Hoge Raad op 10 december 2010 een compleet bizarre beslissing neemt door te bepalen dat door politiek ambtsdragers begane genocide vervolgd moet worden als ambtsmisdrijf. De internationale misdrijven van Bouterse zijn ook gewoon vervolgd als particuliere misdrijven. Bovendien weet iedereen dat in ieder geval sinds 1995 het internationaal gewoonte recht bepaalt dat genocide altijd als particulier misdrijf wordt vervolgd!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus