U bent hier: Home / Jessica Durlacher = geschiedvervalser

Jessica Durlacher = geschiedvervalser

by J.L. de Kreek — last modified 07-05-2014 09:50
Opgeslagen onder:

De aantrekkelijke Jessica Durlacher is getrouwd met de joodse schrijver Leon de Winter. Jessica schrijft ook. Ze is de oudste dochter van socioloog en schrijver G.L. Durlacher. Haar vader werd geboren in een liberaal-joods gezin in Duitsland. Het gezin werd op 3 oktober 1942 gearresteerd en op transport gesteld naar kamp Westerbork. Daarna naar Theresienstadt en vervolgens naar Auschwitz. Op 8 mei 1945 werd Gerhard Durlacher door de Russen bevrijd.

Jessica Durlacher werkte het laatste jaar intensief aan het script over het leven van Anne Frank, samen met haar man Leon de Winter. Jessica heeft na zeven maanden onderzoek en inlezen de eerste versie geschreven. Leon heeft die weer bewerkt tot een écht script. Vervolgens hebben ze in verschillende rondes dat script geheel onder handen genomen, waarbij ze elkaar zo nu en dan een compromis of succesje moesten gunnen. Het was gedoe volgens Jessica Durlacher. Volgens haar is wat er nu ligt, een mooi compromis waar Durlacher en De Winter naar eigen zeggen heel blij mee zijn.

Volgens Durlacher op AD.nl kwam ze in haar onderzoek naar het leven van Anne, tot nieuwe inzichten. Ze zegt een heel ander beeld van Anne Frank gekregen te hebben. Durlacher is Anne Frank naar eigen zeggen gaan zien als een leuke, diepzinnige, complexe, interessante, ontroerende, geestige, vrolijke persoonlijkheid. Bizar dat Durlacher na zeven maanden onderzoek, komende uit een Joods gezin met ouders die Theresienstadt en Auschwitz overleefd hebben, niet tot het inzicht komt dat de Joden in Nederland en dus ook Anne Frank, door de Zionisten gedeporteerd en vermoord zijn.

Bewust houdt het prominente schrijvers duo De Winter en Durlacher de leugens in stand over wat er waarachtig gebeurt is in de Tweede Wereldoorlog met de Joden. De diepgaande symbiose en overige verhoudingingen tussen de Zionisten en Nationaal Socialisten was dusdanig, dat de Zionisten daarin de leidende rol hadden. De Zionisten waren de grote plannemakers, financiers en profiteurs. De Zionisten hebben de Holocaust bepaald. Anne Frank en al die andere Joden zijn door de Zionisten om het leven gebracht. De Nationaal Socialisten waren de domme uitvoerders van het Zionistische verraad. Op www.jodenhaat.nl staat een samenvatting van de virulent antisemitische teksten van de grote Zionistische leiders Herzl en Jabotinsky. Ook de 'Der Angriff' van 24 september 1934, spreekt boekdelen.

De Zionisten hebben na de Franse Revolutie het antisemitisme losgemaakt en de Nazi's ondersteund, om Palestina in bezit te krijgen. Misschien dat Durlacher en De Winter even studeren kunnen op www.joodsrecht.nl. Als Joodsche mensen kunnen zij weten dat Joden geen rechten kunnen doen laten gelden op de staat Israël omdat er in het Jodendom nu eenmaal een Diaspora verplichting bestaat. De Zionisten willen al in 1897 de Diaspora met politiek en maatschappelijke middelen revisioneren. Dat is nu juist de zuiverste vorm van antisemitisme. Dat de Zionisten reeds eind 19e eeuw opriepen tot antisemitisme en het uitroeien van Joden wordt opportunistisch genegeerd door het deel van de Joodse bevolking wat vasthoudt aan de Zionistische en derhalve Nazistische ambities van de Joodse georganiseerde criminaliteit. Jodendom is niet alleen besnijden of het dragen van een keppel.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus