U bent hier: Home / Jessica Durlacher = Nazihoer

Jessica Durlacher = Nazihoer

by J.L. de Kreek — last modified 19-02-2015 12:10
Opgeslagen onder:

Niet alleen Esther Voet is Nazihoer. Jessica Durlacher is ook Nazihoer. Iedereen moet leren begrijpen dat al die 'so called' Joden in de media die het hardst Holocaustjanken de werkbijen zijn rond de ongekroonde Koninklijke familie Rothschild die 'as we speak' over de rug van de mensheid wereldmacht voor zichzelf verwerft. De aarde is het schaakbord van de aanstaande koning der Joden. Hij zal zich laten kronen zoals de Keizer ook tot Koning der Joden is gekroond, met een diadeem. Als enige speler aan het hoogste bord schaken de Rothschilds hun legers over aarde.

Al die Nazihoeren kiezen in de context van het moment precies de verkeerde woorden om de Joden mee te vertegenwoordigen. Ook leggen ze allemaal het Jodendom verkeerd uit en doen zij alsof de Talmoed, Kabbala en het Zionisme heilig zijn. Talmoed, Kabbala en Zionisme zijn in glijdende schaal afwijkend van het Jodendom waarbij het Zionisme lijnrecht staat tegenover het Jodendom en daarmee volledig in strijd is. De nazi-joden kunnen amper de vorm van Jodendom volhouden. Allemaal dragen zij burgerkleding en noemen zij zich liberaal.

Waaraan is een Jood nog te herkennen tegenwoordig? Jessica Durlacher is blond en heeft helemaal geen opvallende neus, bovendien predikt ze extreem nazistisch aan de tafel van “De Wereld Draait Door” en Matthijs van Nieuwkerk likt haar welhaast ter plekke af languit over de buis. Matthijs van Nieuwkerk verdient 4,5 ton Euro per jaar en heeft een cultuur redacteur nodig. Geen wonder dat Nederland failliet gaat. Effen, Nazihoer Durlacher aan de tafel van “De Wereld Draait Door”. Laten wij eens kijken wat haar familie allemaal meegemaakt heeft in de oorlog.

Makkelijk hebben ze het niet gehad blijkt uit Wikipedia. Durlacher is de oudste dochter van socioloog en schrijver G.L. Durlacher (1928-1996). Over de moeder staat er niks dus dat is niet relevant. Misschien was de moeder katholiek en is Jessica daarom niet echt Joods volledig genetisch naar de eigen Zionistische leer van zuiverheid. Durlacher is de oudste dochter van socioloog en schrijver G.L. Durlacher (1928-1996). Vader Durlacher werd geboren in een liberaal-joods gezin in Duitsland. In 1937 vestigde hij zich met zijn ouders in Rotterdam, nadat zij waren gevlucht voor de nazi’s.

De vlucht was niet ver genoeg. Het gezin werd op 3 oktober 1942 gearresteerd en op transport gesteld naar kamp Westerbork. Daarna naar Theresienstadt en vervolgens naar Auschwitz. Op 8 mei 1945 werd Gerhard Durlacher door de Russen bevrijd. Zijn vader kwam om in Bergen-Belsen, zijn moeder in Stutthof. Dus echt wel pijnlijk de familie geschiedenis van Jessica Durlacher. Was het niet fijn geweest voor de Joden toen dat iedereen in die tijd reeds volledig begrepen had dat de Zionisten in 1897 begonnen waren met het opzeggen van de mensenrechten voor de Joden. In de tijd voorafgaande de oorlog werd er geprocedeerd als iemand zei dat Hitler een Joodse achtergrond had. Dat zou smaad zijn en laster.

Diepgaand onderzoek naar het Zionisme leert dat de partner van Hitler bij en tijdens de Bierkellerputsch Zionistisch geïnspireerd was en dat Hitler in 1933 dertig miljoen betaald heeft gekregen van Joden om de Exodus als oorlogsdoel der Zionisten te realiseren. Ook werd Hitler door Joden gezien als Messias. Verlosser. Dat is bizar. Jessica Durlacher doet alsof de feiten niet bestaan. De Exodus van de Joden uit Europa is het primaire doel geweest van de oprichting van Erez Israël te Basel 29-31 1897. Het Eerste Zionistische Congres is het fundament van het moderne antisemitisme in Europa. Nadat de Franse Revolutie een eind maakte aan het antisemitisme van de Katholieken namen de Zionisten, die werkten voor de slavendrijvers en aristocraten, het stokje over.

De Zionisten zijn na de Franse Revolutie handhaving van de mensenrechten voor de minderheden willens en wetens gaan frustreren omdat zij revisie willen van de macht van de elite voorafgaande de invoering van de mensenrechten. De escalatie van de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog en de Derde Wereldoorlog nu is de strijd van de Joodse elite tegen de mensheid om de heerlijkheid en macht te genieten die hun voorouders vroeger hadden, met een wereld voor henzelf alleen en de rest als slaaf. Joden waren grote spelers in de slavernij. De Zionistische helden van Wilders die geëerd worden als de oprichters van Israël waren dankbaar voor slavernij en de uitvinders van de 'Endlösung der Judenfrage'.

De kampen Westerbork, Theresienstadt en Auschwitz waar de familie Durlacher verbleef waren onderdeel van het project der Zionisten om Palestina in bezit te krijgen voor de power-elite. Een netwerk waarmee Joden op transit werden gezet ter kolonisatie van Oost Europa en Palestina, en om te dienen als slaven voor de onderneming van de ongekroonde Joodse koninklijke familie Rothschild. Ook voor Durlacher blijken de feiten makkelijk. Durlacher heeft de oorlog overleefd. Misschien was hij Sondecommando in het kamp, dat is iemand van de SS die in de kampen de eigen sadistische lusten uitleefde op de broeders en zusters.

Het wassen, vergassen en volledig verbranden van Joden is het door de Zionisten nagebootste Joodse holocaust ritueel waarbij zij precies zes miljoen broeders en zusters moesten brandofferen omdat zes miljoen een Kabbalistisch perfect getal is. Dat Auschwitz commandanten opvallend vaak een joodse familienaam hebben en dat Betar in 1933 reeds op de locatie op kamp waren is Durlacher nooit willen opvallen.

Dat de ouders van de vader van Jessica Durlacher omgekomen zijn in de kampen past in het sadistische beeld der Zionisten waarbij zij de eigen familie brandofferen, holocausten, als kabbalistische excuus voor de holocaustfraude. Er zit niks oprecht in Durlacher. Alles is schijn. Geen enkele Joodse inhoud is te herkennen aan wat ze beweert aan de tafel van “De Wereld Draait Door”. Elk woord is fout. Elke letter een leugen. Alles wat zij openbaart staat ten dienst van het dankbaar voortbouwen op de corruptie van de broeders en zusters uit het verleden met als enige ultieme doel de overheersende aanwezigheid van de nazicultuur van Zion op aarde.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus