U bent hier: Home / Jeugdbeschermers verkrachten minderjarigen

Jeugdbeschermers verkrachten minderjarigen

by J.L. de Kreek — last modified 26-03-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Op grote schaal worden in Nederland minderjarigen onrechtmatig uit huis gehaald door de jeugdbeschermers en mishandeld of misbruikt voor geld. Gemiddeld worden kinderen in de jeugdbescherming meer mishandeld dan thuis. Dat blijkt uit het algemeen bekende rapport van de Commissie Samson. Kinderen die eerst na de UHP blauwe plekken in de schaamstreek hebben, of volledig stijf staan van de stress. Pleegouders die bij artsen komen met kinderen waarvan de naam niet bekend mag worden. Wangedrag van de jeugdbeschermers zelfs tot de dood erop volgt.

Intimidaties omdat de raadsmedewerkers van de Raad voor de Kinderbescherming zijn. Afspraken die niet worden nagekomen door de jeugdbeschermers. Ouders die mishandeld worden of financieel worden uitgekleed omdat ze hun ongenoegen op internet hebben laten blijken. Het is allemaal schering en inslag in de jeugdbescherming. Het maakt niet uit hoeveel of hoe goed de kritiek is op de jeugdbeschermers. Uber hooghartig stellen de kinderdieven zich op als autoriteit listig rechtspraak en openbaar ministerie en politie voor het karretje spannend.

Op YouTube hebben de jeugdbeschermers nu een video waarin ze duidelijk willen zijn over agressie. De agressie van de jeugdbeschermers wordt niet langer verdragen. Oog om oog. Tand om tand. Niemand kan ongestraft namens de overheid zonder waarheidsvinding of deugdelijke betekening van executoriale titels of zonder fatsoenlijke rechtsgang kinderen uit huis halen. Er is afgelopen jaren vaak genoeg gewaarschuwd voor het misdadige gedrag van de jeugdbeschermers. Niemand doet iets. Iedereen kijkt weg. Dat zal tot escalatie leiden. Erik Gerritsen van de Jeugdbescherming Amsterdam pleegt misdrijven die in detentie met de vuist worden afgestraft door mede gedetineerden.

Van het Wetboek van Strafrecht en zelfs de Wet Internationale Misdrijven lijkt geen enkele afschrikkende werking uit te gaan voor de jeugdbeschermers. Kinderdieven. Kinderverkrachters. Kindermishandelaars. Kinderhandelaars. Iedereen die misdrijven pleegt tegen kinderen loopt in detentie verhoogd risico op zware mishandelingen door collega gedetineerden. Dat is standaard in alle gevangenissen op aarde wijzen alle statistieken van alle criminologische onderzoeken uit. Personen die misdrijven plegen tegen kinderen worden in de gevangenis default compleet tot puree gebeukt door mede gedetineerden tot er alleen een bloedend hoopje snot over is.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus