U bent hier: Home / Jeugdhulp = terrorisme

Jeugdhulp = terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 15-05-2015 14:11
Opgeslagen onder:

De jeugdhulp zoals vormgegeven door Erik Gerritsen & co is terrorisme. Maatschappelijke verandering en op mensen gericht geweld, met het oogmerk minderjarigen gedwongen te laten verdwijnen en/of anderszins misbruiken zoals bedoeld in de Wet Internationale Misdrijven. Daarmee verdienen de medewerkers van de jeugdhulp het geld. De jeugdhulp is het werk van een criminele organisatie die ook schuld heeft aan genocide in Irak.

Er wordt al een tijdje ruzie gemaakt om de gijzeling en ontvoering van Allicia Winklaar door jeugdhulp Rotjeknor. Een dossier waarvan de honden geen brood lusten. Niks was er mis in het gezin. De zwangerschap verliep perfect. Ouders waren gelukkig met elkaar. Wijs genoeg om verantwoorde keuzes te maken, open minded en goed gezind. Vader houdt van natuurgeneeskunde en denkt holisme te begrijpen. Moeder gaat naar de kerk. 

Het ging fout toen hen zonder goede grond een ziekenhuisbevalling opgedrongen werd door de verloskundige praktijk. Het gezin was door omstandigheden verhuist naar Rotjeknor en moest een nieuwe verloskundige kiezen. Met de eerdere verloskundigen hadden zij hun zorgwensen besproken. Die praktijk was bereid gebleken deze wensen professioneel te ondersteunen. De nieuwe verloskundige begreep het vak misschien niet of was corrupt. In ieder geval waren de kinderartsen niet goed snik.

Vader had goed door dat hij en zijn gezin in het ziekenhuis ronduit belazerd werden, en verlangde een gewone behandeling met het belang van moeder en kind als eerste overweging. Niks ervan. Het kind mankeerde niks dus het moest in een couveuse. Ook werd het chemische vitaminen toegevoegd terwijl ouders graag natuurlijke vitaminen wilde. Er ontstond discussie. Het AMK werd gebeld. Vrijwel het eerste wat de crisismanager zei is dat de jeugdhulp volgt wat de arts zegt. De arts belazerde de boel bewijzen de door het ziekenhuis bijgehouden medische geven en de jeugdhulp doet willens en wetens niet aan waarheidsvinding. De bijpassende protocollen worden door de beroepsorganisaties innig samenwerkend opgesteld en nagekomen. 

Na een beladen bevalling mocht het gezin naar huis. Alleen niet zonder de jeugdhulp opgedrongen te krijgen die zich overal mee bemoeide. Vader belde een jurist met ervaring in de eerste lijn en legde hem zijn verhaal uit. De jurist nam contact op met de crisismanager van jeugdhulp te Rotjeknor en kreeg van deze persoon te horen dat er sprake was van een misverstand, dat alles goed was met kind en ouders, dat de vader zijn kind niks had aangedaan en geen agressie had gebruikt. Er was helemaal niks aan de hand. Afgesproken werd dat jeugdhulp zich niet meer met het gezin zou bemoeien omdat de huisarts alles onder controle had en geen klachten had over ouders of kind.

Toch is het kind al jaren uit huis geplaatst op onbekende adressen. De gronden zijn letterlijk verzonnen. Niemand weet waar het kind is. Deze gang van zaken blijkt reeds jaren uit een zwaar langlopend dossier over de jeugdhulp waaraan niemand aandacht geeft zoals met talrijke andere schandalige dossiers die de jeugdhulp rijk is. De jeugdhulp van Erik Gerritsen & co is monopolist. Andere leveranciers van zorg worden door de organisatie van Erik Gerritsen & co letterlijk uit de markt geramd. De ouders van Allicia Winklaar hadden een prima zorgnetwerk. Ze zaten embedded in een kindvriendelijke rijke familie omgeving met professioneel zorgnetwerk waarop niemand wat aan te merken had.

Omdat Erik Gerritsen & co niet uit henzelf meewerken aan de oplossing van de ontembare problemen waarvoor hij en zijn organisatie volledig verantwoordelijk zijn, wordt er gewerkt aan hun strafvervolging. Processen van de lange adem want de organisatie van Erik Gerritsen is ketenpartner van Politie, Openbaar Ministerie en Rechtspraak en wordt geloofd als ambtsedig verklarende inspecteurs van politie. Gedwongen verdwijning is een misdrijf wat strafbaar is gesteld met levenslang. De jeugdhulp pleegt de ernstigste misdrijven die de gehele internationale gemeenschap met zorg vervullen om de jeugd te beschermen. Door de intelligente corruptie van de organisatie van Erik Gerritsen & co hebben de Politie en het OM en de Rechtspraak een blinde vlek daarvoor. Daarom duurt het allemaal zo lang voordat de jeugd eindelijk de hulp krijgt waarop het recht heeft.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus