U bent hier: Home / Jeugdzorg Gestapo rooft kinderen

Jeugdzorg Gestapo rooft kinderen

by J.L. de Kreek — last modified 09-03-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De Nederlandse Jeugdzorg Gestapo wat eufemistisch ook kinderbescherming genoemd wordt rooft jaarlijks 35.000 Nederlandse minderjarigen van hun jeugd of doet pogingen daartoe. De kinderen worden opgepakt met hulp van de Politie. Vaak zijn dit zeer traumatische ervaringen voor kinderen. Wanneer de papierboel erbij wordt gepakt blijkt er geen enkel aan de gedwongen verdwijning vooraf betekend rechterlijke uitspraak van een eerlijke en onafhankelijke rechter te bestaan.

Deze 35.000 kinderen lopen in handen van de Nederlandse Jeugdzorg Gestapo stuk voor stuk tot 400% meer kans op mishandeling en/of misbruik dan in de thuissituatie. Dit staat bewezen in officiële rapporten die voor iedereen online zijn te vinden. Voorts blijkt er bij de Nederlandse kinderbescherming een cultuur te bestaan van misbruik en mishandeling die teruggaat tot in de Tweede Wereldoorlog. De tradities die toen intrede deden zijn na de oorlog gehandhaafd en verbeterd. Tegenwoordig worden ouders in zwarte SUV’s bedreigd door de Jeugdzorg Gestapo om bijvoorbeeld te scheiden als dit de Moffen het best uitkomt. 

Kinderen worden bij aankomst in het pleeggezin niet zelden onmiddellijk misbruikt of mishandeld. Vervolgens worden ze met de dood bedreigd om te zwijgen. Ook dat staat in de rapporten. Wanneer bijvoorbeeld ervaren journalisten worden gewezen op de schandalige feiten bij de kinderbescherming beginnen zij te schelden en doen zij alsof de boodschapper gek is. Afgelopen jaren is er de nodige rumoer geweest rond de dood van minderjarigen waarbij de Nederlandse Jeugdzorg Gestapo in mindere of meerdere mate betrokken was. Deze kinderen zijn vermoord door de Jeugdzorg. Geofferd. Als argument bij de politiek. Voor meer geld.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus