U bent hier: Home / Jeugdzorg in Nederland

Jeugdzorg in Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 15-05-2013 19:10
Opgeslagen onder:

Jeugdzorg in Nederland is ook al zo'n domein waarbij niemand aan waarheidsvinding doet. Dat André Rouvoet adviseert meer over seks te praten bij en tijdens de selectie van jeugdzorgmedewerkers wordt opgeteld bij de verwijsindex en samen gezien met het Rapport van de Commissie Samson en het hoger gemiddeld aan kindermisbruik onder minderjarigen onder toezicht van jeugdzorg, en dat over een periode van decennia vanaf 1945 tot en met heden.

De casemanager van LoketBJZ spreekt slachtoffers van bureau jeugdzorg en ook minderjarigen die vertellen dat jeugdzorg in instellingen van jeugdzorg misbruikt worden. Dat jeugdigen met geweld bedreigd en getiranniseerd worden en dat zij over seks moeten praten en ook denken dat hun seks opgenomen is door medewerkers van jeugdzorg met verborgen camera's.

Uit het rapport van de Commissie Samson blijkt ernstig en hardnekkig kindermisbruik in welhaast alle instellingen van jeugdzorg. De indruk bestaat dat jeugdzorg feitelijk het pedofiele netwerk van oud-secretaris Joris Demmink is. De VVD-er die verdacht hoort te worden van het zijn van oorlogscrimineel eerste klas. Toevallig zit de casemanager van loketbjz met de neus op een dossier waar honden geen brood van lusten. Had André Rouvoet dàt geweten dan had hij het vanzelfsprekend niet zo bedoeld.

Volgens de casemanager van loketBJZ is jeugdzorg in Nederland bij de beesten af, waarbij een baby van net zeven weken voor de neus van ouders is geroofd onder valse voorstelling van zaken en schenden van afspraken. Dat jeugdzorg juist jurist en casemanager van loketBJZ moest oplichten bij en tijdens de ontvoering van meisje A. te R, is iets wat de jurist nog niet lekker zit.

Casemanager, juridisch medewerker, van een stel leuke ouders die niks verkeerd doen en nu bijna een jaar getiranniseerd worden door medewerkers van jeugdzorg en de raad voor de kinderbescherming met de meest lasterlijke leugens achter gesloten deuren ten overstaan van de amper marginaal toetsende kinderrechter. Volgens de casemanager van loketBJZ betekent dit in juridische termen bloed aan de paal. Ook voor André Rouvoet die als politiek opportunist de corrupte verwijsindex invoerde. Een database vol niet feitelijke data over minderjarigen waarin pedofielen lustig kinderen selecteren kunnen op weg naar de rol van loverboy of hoer voor duur betalende ambtenaren.

André Rouvoet die als oud Kamerlid iets weet van Staatsrecht kan berijpen dat zijn werk in het bestuur niet eeuwig ongestraft kan blijven en dat er een moment is waarop over hem het laatst geoordeeld wordt dat hij levenslang verdient in verband met het geven van gelegenheid aan genocide in Irak. Ook dat aspect van jeugdzorg is iets wat steeds buitenbeschouwing gelaten wordt. De smaakbepalende beleidsmakers zijn ook deelnemer aan de meest schofterige oorlogsmisdaden sinds de Blitzkrieg. Dat is een schoen die wringt bij André Rouvoet als adviseur voor jeugdzorg nu het niet in staat blijkt bekendheid over het kindermisbruik van de eigen organisatie achter gesloten deuren te houden.

De middelen die proportioneel gebruikt worden tegen jeugdzorg in Nederland houden ook het algemeen recht in voor burgers eigenmachtig op te treden en bezit te nemen van alle instellingen van jeugdzorg inclusief het ministerie van veiligheid en justitie. Advies is spraarzaam van dit recht gebruik te maken en alles in één keer te doen. Als er ergens een netwerk zware criminelen gehuisvest lijkt dan is dit in het minister van veiligheid en justitie bij de afdeling kinderbescherming. Medewerkers van bureau jeugdzorg zijn kaalkopjes, pedofielen of patiënten Munchausen by Proxy. Aldus steeds de case manager van loketBJZ.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus