U bent hier: Home / Jeugdzorg kapot maken!

Jeugdzorg kapot maken!

by J.L. de Kreek — last modified 17-11-2014 09:45
Opgeslagen onder:

Gerritsen, Sprokkereef, Meeuwissen, Verbruggen, op Twitter in de media en de Balie doen zij nog altijd alsof de wereld gek is en zij de enige zijn die de kinderbescherming begrepen hebben. Er is uitgebreid geschreven over de moorden, née massamoorden van de kinderbescherming. De techniek waarmee de kinderbeschermers hun misdrijven plegen is herkent. Daarop wordt nu geacteerd. Omdat de kinderbeschermers, kinderdieven, misbruikers en moordenaars zijn lopen betrokkenen kans bij en tijdens detentie volledig gemolesteerd te worden door mede gedetineerden.

In het huis van bewaring en de gevangenis is het traditie om personen die misdrijven gepleegd hebben jegens minderjarigen volledig in puin te beuken in de hoek van de douche, recreatie of waar het ook kan. Gerritsen, Sprokkereef, Meeuwissen, Verbruggen kunnen in detentie niet liegen dat zij wegens belastingfraude zijn opgepakt omdat de hele gemeenschap via de televisie zal waarnemen dat zij de prominente kinderbeschermers zijn die verdacht worden van het geven van leiding aan het stelen, verkrachten en vermoorden van minderjarigen. Bovendien zullen niet weinig gedetineerden hún jeugdzorg trauma's op betrokkenen willen wreken.

Vooralsnog is gekozen voor de juridische weg om de schoften klein te krijgen. Ouders die demonstreerde tegen de verkrachters van hún kinderen zijn reeds in elkaar geslagen door de kinderbeschermers. Kritiek op de kinderbescherming is niet mogelijk want dat is smaad of laster. Een normale afhandeling van consumentenklachten kent de kinderbescherming niet. Ook zitten de kinderbeschermers bij rechters, officieren van justitie en politie op schoot wat de kwestie complexer maakt. De politie treedt niet op omdat “jeugdzorg ertussen zit”.

Inmiddels zijn verschillende dossiers overhandigd aan het bevoegd gezag waaruit evident blijkt dat betrokken baby's vrijwel onmiddellijk na de onrechtmatige UHP misbruikt en/of mishandeld zijn. Blauwe plekken op plaatsen waar ze niet horen en aandoeningen die aan herpes doen denken. Er zijn ook pleegouders die met dergelijke kinderen bij artsen komen en dan mag de naam van het kind niet bekend worden. Jeugdzorgleaks lijdt tot de waarschuwing aan het adres van de kinderbeschermers persoonlijk dat zij met hun eigen leven spelen, want in detentie worden zij gefileerd door collega gedetineerden.

Het alles omvattende misdrijf van de kinderbeschermers wordt "gedwongen verdwijning" genoemd. In de Wet Internationale Misdrijven staat dat. Net als in Argentinië onder leiding van de vader van de Koningin! Dat de kinderbeschermers hun misdrijven uit naam van henzelf begaan blijkt uit het feit dat zij voorafgaande het (laten) verdwijnen van de kinderen, geen enkel bij de wet als executoriale titel aangewezen stuk door een deurwaarder laten betekenen aan hen tegen wie de last is gericht. Het zijn niet de minste dwingend rechterlijke wetsbepalingen die omzeild worden door de kinderbeschermers om uit naam van henzelf afgelopen tien jaar honderdduizenden minderjarigen te laten verdwijnen voor geld en/of ander misbruik. Joris Demmink is zeer waarschijnlijk een van de architecten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus