U bent hier: Home / Jeugdzorg misbruikt baby's

Jeugdzorg misbruikt baby's

by J.L. de Kreek — last modified 21-06-2013 09:40

De casemanager van LoketBJZ laat Goede Nieuws weten definitief bewijs te hebben dat medewerkers van Bureaus Jeugdzorg en/of de Raad voor de Kinderbescherming baby's bewust misbruiken. Deze baby's worden zorgvuldig gekozen op kenmerken van gezondheid en andere karakteristieken die het netwerk behagen. Vervolgens wordt het gezin vakkundig ontwricht door beroepskrachten. Gedragsdeskundigen, jeugdrecht specialisten, psychologen, managers. Met gesloten deuren de noodzaak tot uithuisplaatsing veinzend voor de marginaal toetsende kinderrechter.

Daarna wordt een beschikking terstond geëxecuteerd met behulp van de sterke arm, zonder de machtiging voorafgaand te betekenen aan de personen tegen wie de executie zich richt. Wanneer dat volbracht is vindt de fysieke misbruik plaats. Achterin de zwarte four-wheel drive van jeugdzorg of bij een pleeggezin. Wanneer baby's niet fysiek misbruikt worden door jeugdzorg zijn ze in ieder geval geestelijk mishandeld door deze organisatie elke keer wanneer het zich met een baby bemoeit. Het zijn slechts een paar conclusies in de zware strafzaak die de casemanager van LoketBJZ te doen heeft om meisje A. te R. te beschermen tegen de corrupte kinderbeschermers.

Meer dan een jaar wordt deze baby bruut misbruikt door Jeugdzorg. De noodzaak tot UHP ronduit liegend. Zelf de bewijzen leverend dat de baby eerst nà de UHP misbruikt, mishandeld en verwaarloosd is en bij de kinderrechter blijven prediken dat UHP een noodzaak is. Hulpverleners van ouders worden het werken moeilijk gemaakt door Jeugdzorg met lasterlijke aanklachten. Advocaten durven geen bijstand te verlenen want te gevaarlijk. De vader van de baby die het bedrog van Jeugdzorg meer dan zat is, is reeds twee keer in elkaar gelagen door deze kind vriendelijke organisatie waar de altijd breed lachende Erik Gerritsen bestuursvoorzitter van is. Personen die als minderjarigen tegen de wil opgesloten hebben gezeten bij de William Schrikker Groep verklaarde bij de casemanager van LoketBJZ dat minderjarigen in die instellingen om niks tegen de grond worden gewerkt door het personeel, en voor het oog van de bewakingscamera worden misbruikt zonder dat iemand wat doet.

De baby A. te R. die nu één jaar is wordt op een geheime plaats gehouden door Bureau Jeugdzorg. Het heeft al laten weten de baby voor de duur van de gehele jeugd onder de hoede van derden te willen plaatsten want vader verzet zich tegen bureau jeugdzorg. Meisje A. te R komt uit een keurig gezin. Liefhebbende ouders. Kinderrijke omgeving. Kerkgaand. Leuk in de omgang. Niet opvallend. Helemaal niks mis mee. Iedereen, ook jeugdzorg zei dat alles goed was met ouders en kind, en toch moest de baby uithuisplaatsing worden en worden misbruikt ergens op een geheime plaats want dat was veiliger dan de baby bij moeder thuis in de wieg te laten. De leden van Jeugdzorg Nederland noemen hun bedrijfsmatige kinderhandel noodzakelijk voor de veiligheid van minderjarigen. Wanneer meisje A. te R. ouder wordt zal zij op internet lezen dat ouders vechten als beesten om hun kind uit de klauwen van de collega's van Erik Gerritsen te krijgen.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus