U bent hier: Home / Jeugdzorg slopen

Jeugdzorg slopen

by J.L. de Kreek — last modified 25-05-2013 10:10
Opgeslagen onder:

Volgens de casemanager van LoketBJZ zit er niks anders op dan jeugdzorg te slopen. Jeugdzorg is systeem vreemd. Vormgegeven door oorlogscriminelen. Jeugdzorg is een particuliere organisatie. Het beschikt over justitiële middelen die het met gesloten deuren toepast in het particuliere kader bij de marginaal toetsende kinderrechter. Medewerkers van jeugdzorg en de raad van de kinderbescherming leveren kinderrechters chronisch een valse voorstelling van zaken over hetgeen kind en ouders bepaaldelijk aangaat.

Jeugdzorg slopen houdt strafvervolging in van welhaast alle jeugdzorgmedewerkers en ook wethouders die jeugdzorg naar de mond praten. Elke debutant hulpverlener kan zien dat er niks deugt aan jeugdzorg. De manier waarop Erik Gerritsen van jeugdzorg Amsterdam op internet wetenschap fabuleert, en zichzelf belangrijk vindt met zijn mening. Erik Gerritsen wil met zijn organisatie achter de deur bij ouders thuis aan de koffietafel, ouders is niks gevraagd. Als een snel evoluerende kanker verspreiden in het nieuwe stelsel jeugdzorg medewerkers zich uit over het land. Ieder een eigen wijk. Zij zijn de baas. Politie en justitie doen niks want die zijn niet deskundig.

Het geld van jeugdzorg geïnvesteerd in politie, er zijn reeds gespecialiseerde jeugdteams en buurt regie, en een extra officier van justitie, is de manier in Nederland om jeugdzorg vorm te geven. Justitiële maatregelen in verband met kinderen in het civielrechtelijke kader is niet zoals het hoort in een moderne samenleving. Dat soort jeugdzorg komt voor in dictaturen en landen waarin oorlogscriminelen in het bestuur bepalen wat minderjarigen nodig hebben. Erik Gerritsen had beter rechtsgeleerdheid kunnen studeren. Dan had hij geweten dat sommige vormen van Jeugdzorg als genocide gestraft wordt, namelijk die vorm waarbij Islamitische kinderen bekeerd worden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus