U bent hier: Home / Jeugdzorg volgens LoketBJZ.nl

Jeugdzorg volgens LoketBJZ.nl

by J.L. de Kreek — last modified 24-05-2013 10:26
Opgeslagen onder:

Volgens de casemanager van LoketBJZ is jeugdzorg een grote criminele organisatie die in vereniging met ambtenaren van het ministerie van veiligheid en justitie, politie en ook rechtspraak, kinderen gijzelt om er financieel en anderszins van te profiteren. Korte termijn planning van de organisatie is meer grip op minderjarigen om risico's te vermijden en veiligheid te leveren.

Jeugdigen in Nederland die niet volgens het model van jeugdzorg groot worden gebracht riskeren onder toezicht te komen. De jeugdzorg medewerkers kunnen overal opduiken. In scholen. Bij artsen. In verengingen. Het pubergesprek. Die gesprekken worden benut om jeugdigen uit te horen tot ze iets zeggen waar jeugdzorg zorgen om veinzen kan.

Jeugdzorg, waaronder tevens begrepen GGD, is uit op het ontwrichten van gezinnen en minderjarigen opdat de nakomelingen van de minderjarigen ook weer onder toezicht van jeugdzorg gesteld worden kunnen. Generaties worden op deze wijze door jeugdzorg getucht, veelal zonder redelijke grond. De medewerkers van jeugdzorg zijn achter deuren bij ouders ronduit respectloos en passief agressief en dominant en rigide. Ouders worden uitgelokt met nare opmerkingen en het monopolie en de dwang en drang voorkomt de vrije keuze.

Ook is jeugdzorg een gevaar voor hulpverleners die niet gecertificeerd zijn door jeugdzorg. Ouders met holistische opvattingen of de behoefte aan natuurgeneeskunde lopen extra risico want dat is volgens jeugdzorg een van de reguliere zorg afwijkende mening. In ieder geval een medisch centrum en een verloskundige praktijk werkt aan de activiteiten mee om baby's in een vroeg stadium te 'matchen' en van ouders te onthechten opdat ze gedurende de jeugd op kosten van de staat verplicht bij derden verblijven. Aldus steeds de casemanager van LoketBJZ.nl

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus