U bent hier: Home / Radio hét Goede Nieuws™ Jeugdzorgmedewerkers willen crimineel geld

Radio hét Goede Nieuws™ Jeugdzorgmedewerkers willen crimineel geld

by J.L. de Kreek — last modified 23-01-2014 11:40
Opgeslagen onder:

Radio hét Goede Nieuws™ was erbij in De Grote Kerk te Den Haag woensdag 22 januari 2014. Het live opgenomen radioverslag is online. De manifestatie van de jeugdzorgmedewerkers te Den Haag omdat zij zich niet gehoord voelen. Een niks verhullend kijkje in de kerkers van de ambtelijke corruptie. Ten behoeve van geld en/of ander misbruik offert ABVAKABO het belang van minderjarigen op het alter van de Katholieke Kerk.

Het gebrek aan waarheidsvinding en verhoogd risico voor misbruik maakt dat de jeugdzorg ten enenmale ongeschikt is om minderjarigen aan toe te vertrouwen. Twee onafhankelijke rapporten -waarvan het rapport van de Commissie Samson niet door de massa van gewicht is- bewijzen dat de jeugdzorg zuiver onrechtmatig is. In die rapporten staan stuitende feiten die kennelijk alleen middels strafvervolging gerepareerd worden kunnen.

Dan het gebrek aan waarheidsvinding bij de kinderbeschermers. Keer op keer bevestigd door de medewerkers zelf en de Kinderombudsman en de talrijke individuele dossiers. Dit terwijl de sleutelbepaling van de Wet op de Jeugdzorg eist dat Jeugdzorgmedewerkers aan waarheidsvinding doen. Bepalingen in het wetboek van strafrecht dwingt jeugdzorg medewerkers afwezigheid van waarheidsvinding na te laten. Waarheidsvinding is ook in het civiele kader verplicht bij de Jeugdzorg. Dit blijkt net zo makkelijk uit de Wet op de Jeugdzorg als het verbod om door rood licht te rijden uit de Wegenverkeerswet.

Waarheidsvinding is de basis techniek van élke zorgverlener. Of het nu om de jeugd- of tandenzorg gaat. Wie de fiets naar de fietsenmaker brengt omdat er iets mee is veronderstelt een vorm van waarheidsvinding bij en tijdens de reparatie door de fietsenmaker. Waarheidsvinding is de interventie in de koelkast om te zien of het bier koud staat. Radio hét Goede Nieuws™ leeft mee met Meeuwissen en andere bestuurders van de jeugdzorg. Hun strafvervolging wordt geambieerd in verband met kinderhandel en leidinggeven aan een criminele organisatie.

Ook 22 januari 2014 wilde Meeuwissen niet ingaan op het feit dat álles goed was met meisje A. te R. voorafgaande de UHP door zijn organisatie. Eerst ná de UHP had ze blauwenplekken in de schaamstreek. Overstrekte zij zich. Huilde ze dagen als ze de biologische moeder niet meer zien mocht na een bezoekje, en trilde ze met de handen bij vreemden. Bij ouders thuis had ze dat allemaal niet staat in het dossier van jeugdzorg. Allemaal symptomen die passen bij de diagnose kindermishandeling. De bevalling was perfect verlopen. In een poep en een zucht kwam het kind eruit.

Ouders hadden alles holistisch en natuurgeneeskundig goed tot zeer goed voorbereid en dat mocht niet van de crisismanager van de jeugdzorg. Ouders moesten de jeugdzorg-methode accepteren. Het vreemde is dat op 08 mei 2012 de heldere afspraak is gemaakt met Bureau Jeugdzorg waarvan Meeuwissen de leider is dat het zich niet met ouders en kind zou bemoeien omdat alles goed was en ouders de controle op de zorg voor het kind regelmatig door de professionele en deskundige huisarts lieten uitoefen die bevestigde dat alles goed was.

Jeugdzorg kwam de afspraak in het vrijwillige kader niet na en nu zijn ouders en kind vrijwel het volledige leven van het kind gescheiden geweest. Als baby zonder grond uit huis gehaald toen het anderhalve maand was, nu is het bijna ruim anderhalf. Het is inmiddels een peuter. Haar trauma's laten zich raden. Ze is van gezin naar gezin geplaatst. Vermeubeld heet dat. Vader is mishandeld door medewerkers van de Raad voor de Kinderbescherming en mag daarover niks openbaar maken van de jeugdzorg want dat vindt de kinderbescherming niet leuk.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus