U bent hier: Home / Jeugdzorgstalker slaat toe

Jeugdzorgstalker slaat toe

by J.L. de Kreek — last modified 05-09-2014 06:00

Lars S. de vader van meisje A. te R. wordt ervan verdacht jeugdzorgmedewerkers het leven zuur te maken. Zo zou een jeugdhulpverleenster onder meer door de man zijn afgeschilderd als ‘kindermisbruiker’. Ook werd een foto van de vrouw op internet geplaatst en is zij daar met naam en toenaam ’duivelse kinderverkrachter’ genoemd. Aldus de Telegraaf.

De beschuldigingen zouden in 2012 zijn begonnen na de uithuisplaatsing van het kind van Lars S. en zijn gestopt na de arrestatie van de man medio 2013, aldus de Telegraaf. De rechtbank had eergisteren de hele morgen uitgetrokken voor de behandeling van de strafzaak, maar daar kwam niets van terecht. Volgens de officier van justitie mr. D. van der Sluis was het onderzoek onvolledig. Daarom was uitstel noodzakelijk.

 

Wat de Telegraaf en officier van justitie mr. D. van der Sluis niet vertellen is dat Lars S. samen met zijn vriendin gelukkig ouder werd van een dochter. Voor de vaste verblijfplaats kozen zij de stad Rotterdam. Daar was een woning vrijgekomen. Met verhuizen veranderde ook de verloskundige praktijk. De leden van de nieuwe praktijk hielden anders praktijk dan Lars S. en zijn vriendin gewend waren. Amper contactgroei en geen wisselwerking. Ook de zorgvuldig voorbereidde thuisbevalling kon niet doorgaan, aldus de nieuwe verloskundige praktijk van Lars. S. en zijn vriendin nadat zij naar Rotterdam verhuisd waren.

 

Zij wilde nog overstappen naar een praktijk op Holistische en Natuurgeneeskundige grondslag wat meer bij hun behoefte paste dan de nieuwe praktijk waar ze zaten alleen deze praktijk werkte niet mee aan de overdracht en de bevalling diende zich aan. Tegen de noodzaak in vond de bevalling plaats in het bekende kinderziekenhuis te Rotterdam. Met ziekenauto werden ouders daarheen gebracht. Vader Lars S. die het vaderschap serieus neemt had alles gestudeerd over zwangerschap en bevallen waar hij de handen op leggen kon dus hij was goed voorbereid. De bevalling verliep bijzonder vlot. Zonder een wanklank. Medisch was alles dik in orde met moeder en kind.

 

Daarom zag Lars S. dat het bizar was dat de ouders de navelstreng niet verder mochten uitkloppen en dat dochterlief in een couveuse moest en niet direct bij moeder in de molton aan de borst werd gelegd voor hechting en voeding. Het bezwaar van de jonge vader Lars S. tegen de vreemde behandeling in het ziekenhuis werd gemeld bij Bureau Jeugdzorg te Rotterdam al waar crisismanager Antonny S. werkt. Antonny S. kwam onmiddellijk in het ziekenhuis om Lars S. te vertellen dat het ziekenhuis ook de beste zorg levert en dat Jeugdzorg altijd volgt wat de arts zegt. Dat Jeugdzorg niet aan waarheidsvinding doet weet vader Lars S. Jeugdzorg schreeuwt het van de daken.

 

De crisismanager van jeugdzorg managede de crisis deskundig en professioneel; binnen geen tijd was de kritische consument van gezondheidszorg buitenspel gezet en het kind klaar gemaakt om te worden opgenomen in de criminele organisatie in de kinderbescherming die door justitie de hand boven het hoofd gehouden wordt. Vader Lars S. had het nummer van LoketBJZ en belde. Lars S. vertelde LoketBJZ zijn kant van het verhaal. LoketBJZ bood aan Antonny S. van Bureau Jeugdzorg Rotterdam te bellen om na te speuren wat er aan de hand was. Zo gezegd zo gedaan. Het gesprek tussen LoketBJZ en Antonny S. van Bureau Jeugdzorg Rotterdam verliep makkelijk.

 

Ook Antonny S. vertelde zijn kant van het verhaal en erkende dat met het kind alles goed was en dat in het ziekenhuis feitelijk niks noemenswaardigs was voorgevallen. Daarom maakte LoketBJZ met Antonny S. van Bureau Jeugdzorg Rotterdam de afspraak dat ouder hun dochter over een periode van drie maanden regelmatig zouden laten controleren door de huisarts en dat als de huisarts geen zorgen meldt, Jeugdzorg zich niet met ouders en kind zou bemoeien. Ouders vonden dit een fijne oplossing en kwamen de afspraken onmiddellijk na. De huisarts had geen enkele zorg over het kind en over de houding van de ouders tot het kind.

 

Goed geregeld. Behalve dat een dag of zeven á acht na de afspraak en de onmiddellijke nakoming door ouders, Bureau Jeugdzorg de afspraken schond en onderzoek door de Raad voor de Kinderbescherming initieerde op basis van het feit dat ze “geen zicht kregen” op het kind. De Raadsmedewerkers gingen onmiddellijk aan de slag en drongen zich op aan ouders. Omdat ouders geen medewerking verleende aan de plannen die Bureau Jeugdzorg het gezin zonder grond opdrong, werd met spoed een UHP aangevraagd bij rechter Paling van de Rechtbank Rotterdam die tevens te werk is gesteld bij een Bureau Jeugdzorg.

 

De spoed UHP werd zonder het horen van andere belanghebbende dan Jeugdzorg behandeld en uitgesproken en standrechtelijk geëxecuteerd. Het kind is met de sterke arm uit huis gehaald, zonder dat daaraan vooraf enige rechterlijk last rechtsgeldig betekend is door een bevoegde deurwaarder. De vriendin van Lars. S is in een zwarte fourwheeldrive bedreigd de relatie met Lars S. te verbreken anders zou ze haar kind niet meer zien, en haar werd een bepaalde advocaat opgedrongen. Vader Lars S. is mishandeld door medewerkers van de Raad voor de Kinderbescherming.

 

Het ergste van alles is dat meisje A. te R. om wie alles draait eerst na de UHP smetstrepen in de schaamstreek had, trilde bij vreemden met de handjes, zich overstrekte en dagenlang hartverscheurend huilde na de spaarzame momenten dat ze haar moeder te zien kreeg. Makkelijk in te voelen. Het kind heeft negen maanden een uitstekende zwangerschap meegemaakt met twee liefdevolle en zorgzame ouders en onmiddellijk na de bevalling wordt het kind gegijzeld en misbruikt door het jeugdzorgmonster van de jeugdzorgmaffia. Het leven van jeugdzorgmedewerkers moet rechtens zuur gemaakt worden. Zij zijn een criminele organisatie met de natuur van een bende pedofielen die kennelijk geleid is door Joris Demmink.

Share |
comments powered by Disqus