U bent hier: Home / Jihad in de polder

Jihad in de polder

by J.L. de Kreek — last modified 18-12-2015 06:00
Opgeslagen onder:

De antisemieten van GeenSteil moeten kennelijk nog leren dat elke fatsoenlijke Nederlandse jurist een Jihadist eerste klas is. Elke Officier van Justitie die een boete vordert voor 'hand free' bellen is Jihadist. Jan Roos van GeenStijl kan zelf via Internet opzoeken wat een Jihadist is. Welhaast alle bibliotheken op aarde staan op Internet dus doen alsof bronnen van Internet onbetrouwbaar zijn is een beetje kinderachtig van de internet generatie.

'As we speak' is er een volbloed Jihad gaande tegen Jan Roos persoonlijk. Bij Jan Roos speelt de omstandigheid dat operators hebben waargenomen dat Jan Roos zich bedient van kampmessen of knuppelachtige dingen om zich zogenaamd te verdedigen tegen woedende bendes Marokkanen. Jan Roos loopt het risico de man met de hamer te ontmoeten. Bij Jan Roos zit een steekje los wat zich kennelijk alleen middels het strafrecht laat behandelen.

Lang geleden is Jan Roos de feiten uitgelegd. Het moment waarin dat is gebeurd staat op Internet. Jan Roos doet alsof de boodschapper “koekoek” is terwijl betrokkene zich beroept op bronnen die Jan Roos niet kan ontkennen. Jan Roos vergeet dat er in Nederland ook Joden wonen die wél de Thora volgen. De rest. Al die Talmoednichten. Zijn flikkers. Jihad zoals dat gaat in de polder met Jan Roos als klootzakje is volgens protocol.

De voorgeschiedenis van de aandeelhouders van de werkgever van Jan Roos is van belang voor de context waarin de publicaties van Jan Roos begrepen moeten worden. Jan Roos denkt dat zijn generatie de Internet generatie is terwijl Internet bedacht is door holbewoners. Het mooie aan Internet is dat de geschiedenis transparant wordt. Voor wie een beetje zoeken wil. Als je alleen zoekt op de trefwoorden die het gelijk van Jan Roos bevestigen komt hij nergens.

Jan Roos ligt op ramkoers. Ramkoers is in casu echt ramkoers waarbij Jan Roos gewaarschuwd is voor de schade die hij zal lijden wanneer hij niet wijkt. Er is geen wijken wat Jan Roos betreft. Jan Roos gaat er juridisch finaal aan. Gefileerd, gecastreerd, gesloopt, juridisch voor de hele natie om te zien in het openbaar. Live. Verslaggevers als Jan Roos die door operator goed gebriefd zijn over de feiten en de ogen ervoor sluiten en/of dat niet publiceren en wel zich aftrekken met Hennis op Ibiza of op het dakterras van antisemiet Arthur van Amerongen zijn te kwade trouw.

De gewapende Jihad die vanuit Molenbeek Europa bevrijdt van de racisten, fascisten en antisemieten is wakker gekust door Jan Roos & co waaronder Geert Wilders die middels FITNA willens en wetens Nederlandse commando's in Afghanistan in gevaar heeft gebracht. Het is liederlijk dat de Nederlandse politiek en media geen oog heeft voor het gevaar voor het Rijk van de gewapende Jihad die het kennelijk willens en wetens uitlokt. Iedereen kan op Internet bewijs vinden van het redelijke vermoeden dat ISIS gesponsord wordt door Westerse organisaties die voortbouwen op het succes van de Naziagenda van de helden van Wilders.

Wilders en GeenStijl en Telegraaf en Jan Roos zijn Daesh. Zij zijn de blanke bovengestelden die willens en wetens Jihadistische vuurtjes aansteken door bijvoorbeeld weg te kijken van de weerzinwekkende oorlogsmisdaden van Wilders en Balkenende en Verhagen in Moslimlanden. De vluchtelingen nu is het begin. Dat is de middenklasse die de mensenhandelaren betalen kunnen om weg te komen van het door Europa en Amerika gefaciliteerd terrorisme van ISIS en bondgenoten in Syrië. Jan Roos ligt op ramkoers met Poetin.

De vluchtelingen nu worden opgejaagd door de legers van de zoveelste Christelijke kruistocht tegen de Islam. Islam is heel wat anders dan Jan Roos wil dat iedereen denkt. Christenen die Jezus volgen zijn Islam. Joden die Mozes volgen zijn Islam. Christenen van het Vaticaan en die Talmudnichten zijn ezels, apen, zwijnen en andere beesten. Islam is onderwerping. Onderwerpen is een werkwoord. Islam is de ing-vorm van het werkwoord onderwerpen in een Semitische taal. Wie lid is van Ajax onderwerpt zich aan de clubregels. Dat is ook Islam.

In de Koran is Islam onderwerping aan Allah. Omdat in de Bijbel staat dat G-d zijn naam niet aan al zijn volkeren bekend heeft gemaakt en de Joden het gebruik van zijn naam verzaken wordt God tegenwoordig alleen nog door de Jehova's Getuigen bij naam genoemd. De Bijbel lezend en de Koran begrijpend had Jan Roos vanaf het dakterras bij zijn homovriend in Portugal zelf kunnen begrijpen dat Mohammed reeds in het Oude Testament voorzegd is en dat Jezus Christus persoonlijk getuigt dat hij niet gestorven is bij en tijdens de marteling aan de paal.

De Holocaust is het product van zieke blanke geesten als Jan Roos met blond haar en een “r” dieper in de strot dan bij het stemgeluid van Bert Brussen. Dat Jan Roos nu net werkt voor de organisatie die in het Concertgebouw te Amsterdam anno 1922 de Blauwdruk voor de Holocaust van de hand van de held van Wilders accepteerde zonder het publiek over de vurige antisemitische inhoud te informeren past bij de desinformatie waarmee de organisatie vandaag de geest vergiftigt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus