U bent hier: Home / Jihad in Nederland

Jihad in Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 26-06-2014 11:58
Opgeslagen onder:

Jihad in Nederland kent verschillende vormen. De vorm die het meest gevreesd wordt is de kleine Jihad. Dat is de uiterlijke Jihad. De gewapende Jihad is een kleine Jihad. De kleine Jihad is een vorm van zelfverdediging. Een beroep op de kleine Jihad is eerst rechtvaardig wanneer er sprake is van een ongerechtvaardigde aanval op Moslims. Het wordt ook als gerechtvaardigd gezien om bij belediging van de Koran, de Islam of profeet over te gaan tot de kleine Jihad.

Nederlanders kennen ook een vorm van Jihad. Dat is neergelegd in het Nederlands strafrecht. Wetten door mensen in hun begeerte opgesteld. Gelovige Moslims volgen de wetten van Allah. Deze wetten blijken uit de Koran. De Koran is gebracht, geschreven, geopenbaard door Mohammed. Mohammed is profeet in de lijn van alle andere profeten. Mohammed is de laatste profeet. Mohammed heeft de Islam gefinaliseerd. De Islam is het eerste geloof der monistische godsdiensten. Adam, Evan, Noach, Abraham, waren Islamieten. Zij waren onderworpen aan Allah. Er is geen andere God dan Allah of Gd die door Jehova's Getuigen, “Jehova” genoemd wordt omdat het de naam is van de Eerste Geest.

 

Bovenstaande zijn feiten. Bepaalde Jihadisten in Nederland kiezen voor het middel van het Nederlands strafrecht om de kruisvaarders die met moderne middelen oneigenlijke oorlogen voeren tegen de Islam, in het eigen gif te laten creperen. Daarbij zullen alle middelen rechtens worden gehandhaafd in verband met Geert Wilders persoonlijk en zijn kliek van liederlijke volgers. Rechtens is in onderhavige geval: volgens de Nederlandse door Satan gebrachte wet- en regelgeving. Iedereen kan zeggen over de democratie wat het wil. Democratie is boven alles een fopspeen om het publiek dom en onwetend te houden.

 

De Zionisten en hun bondgenoten hebben ondemocratisch invloed op alle facetten van het bestaan. In alle lagen van de maatschappij zijn zij doorgedrongen zelfs tot aan de rechterlijke macht. De Zionisten vormen een bedreiging van de wereldvrede en het voortbestaan van iedereen. Dat is onder meer terug te zien in de rol van de zionisten in het financieren van de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, de ware toedracht van de val van de Twin Towers, de oorlog in Irak, Wilders, Jeugdzorg, BREIN en AIDS. Dat de deportatie van Anne Frank uit naam van de bestuurlijke lichamen van Israël heeft plaatsgevonden is de geschiedenis zoals deze nooit verteld wordt door de Zionisten in het land van democratie en vrije meningsuiting.

 

Nederland is het land van de leugens bewoond door een volk wat bij meerderheid geloofd in de sprookjes van de Zionistische en Katholieke bedriegers die ook de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging geleverd hebben. De Nederlander denkt hoogwaardig over zichzelf terwijl het heult met de grootste moordenaars en kinderverkrachters op aarde. ISIS loopt zich warm in Irak. Overal organiseren Jihadisten zich om te strijden tegen de kruisvaarders die zich ook in het Nederlands bestuur verschanst hebben en die misbruiksmakend van door henzelf opgestelde wetten terrorisme en massamoorden leveren in de Moslimlanden waar zij zeggen te zijn om te helpen. Theo van Gogh is doodgestoken omdat het een varken was.

 

Theo van Gogh was een beest met de agenda van een huichelaar die te laf was uit de kast te komen over zijn diepliggende racisme. Een kloot van de bovenste plank die de mond hield over de liederlijke oorlogsmisdaden van de christenheid in Moslimlanden. Naar Nederlands recht mocht hij niet worden vermoord. Ook heeft zijn moordenaar de Islam geen goed gedaan. Had Mohammed B. gekozen voor het woord als wapen dan was hij veel verder gekomen en had hij niet nu zijn levenslange gevangenisstraf moeten uitzitten, wachtend op Geert Wilders als collega gedetineerde op de unit.

 

Jihadisten hebben boven alles gelijk in de mening dat Geert Wilders persoonlijk kapot moet. Het enige middel in Nederland om dit te verkrijgen is de Koninklijke weg van de de wrekende overheid. Geert Wilders moet aan de hoogste strafrechtelijke schandpaal genageld worden omdat hij bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden waaraan Nederland ex artikel 100 grond deelneemt, de vijand ophitst tegen Nederland en bondgenoten. Het is net alsof Geert Wilders wil dat de bom barst. Wilders heeft schuld aan het sneuvelen van twee Nederlandse militairen en het gewond raken van enkele anderen die op missie waren in Afghanistan om daar open en eerlijk een ander volk te HELPEN!

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus