U bent hier: Home / Jihad inde straat

Jihad inde straat

by J.L. de Kreek — last modified 26-10-2013 14:40
Opgeslagen onder:

Nederland wil Jihad in de straat. Het is niet te ontkennen. De Nederlander wil een bom in de bus en op het schoolplein, anders had het allang de terroristen in de Nederlandse politiek vervolgd en de genocide in Irak afgestraft. Van links tot rechts doet Nederland alsof het de braafste kind van de klas is. Dat is een vergissing.

Langzaam en zeker schuift Nederland op naar het moment dat de aanslagen op eigen grondgebied plaatsvinden. Er wordt al heel lang tegen gewaarschuwd. De politiek is uitgebreid van het risico op de hoogte gebracht alleen het wil de eigen goddelijke gang gaan. De Nederlandse Christen begaat een doodzonde in Islamitische landen. In casu wordt dat gezien als een onrechtmatige kruistocht met moderne middelen tegen de Islam. Ook door professionals. Mensen die er de werk van maken terrorisme te bestrijden.

Op Telegraaf.nl wordt gedaan alsof zij over goed ingevoerde inlichtingenbronnen beschikken. Het Goede Nieuws beschikt over bronnen die wèl zien waar de Telegraaf niet op in gaat. Zij hebben het over Polderjihadlisten die te keer gaan en vergeten voor het gemak te melden dat wat de Polderjihadi's doen niks vergeleken is met de ouderwetse kutstreken van de Telegraaf & co. Iedereen staat op de achterste benen van een afgehakt hoofdje in Syrië, terwijl verder iedereen ook de muil houdt over het eenvoudige feit dat de aanslagen 911 een inside job zijn en het CDA een terroristische cel in vreemde krijgsdienst.

Het CDA is Al Qaida. Telegraaf is Al Qaida. Met de Amerikaanse militaire junta heulende prominenten die de positie in de samenleving misbruiken om de schuld van the Coalition of the Willing aan grote internationale misdrijven in de doofpot te houden. Iedereen kent het rapport van de Commissie Davids. Iedereen kan met een beetje Googelen weten dat in Irak excessief gebombardeerd is met munitie van verarmd uranium. Dat is puur gif, nadat de granaat geëxplodeerd is. Irak is gemolesteerd door de Christenheid en de kutchristenen janken dat er Christenen vervolgd worden in Islamitische landen.

Álle Christenen moeten vervolgd worden. In ieder geval de Christenen in de politiek. Terrorisme bestrijders weten toevallig dat de Bijbel in het laatste boek Openbaring voorzegt dat wanneer Christenen aan politiek deelnemen de pleuris uitbreekt op aarde. Het wordt in beeldtaal uitgelegd. Met het Beest en de Hoer. Wie de Hoer en het Beest is kan iedereen zien dagelijks op TV of Internet. Femke Halsema is natuurlijk de hoer. En Mirjam Sterk. En Jeannine Hennis en zo. Beest Wilders is natuurlijk het varken. Aanslagen op het gebouw van de Telegraaf is in de huidige tijd een stuk minder onvoorstelbaar dan de Telegraaf hooghartig denken zal.

De Jihad komt naar Nederland. Vanzelfsprekend. Niet te stuiten. Leidende terroristen zitten immers in De Haag. In het algemeen kan men beter de oorlog bij de vijand hebben dan de vijand thuis het huis uit moeten vechten. Jihad bij Matthijs van Nieukerk aan de tafel. Kan natuurlijk ook. Of bij GeenStijl aan het bureau. Natuurlijk ook Jihad bij arabist Hans Jansen. Hans Jansen is Nederlandse leider van de Christelijke kruisvaart tegen de Islam want hij is Katholiek met een valse tong. Andes Breivik en Hans Jansen zijn lid van dezelfde broederschap. Jihad inde straat houdt ook in de dat de Katholieken eindelijk klein gemaakt worden in Nederland. Eindelijk van die kutholieken af en die kloterige Zondagswet.

Hoelang verzieken de Katholieken reeds de sfeer in Europa? Toch zeker vanaf de eerste Kerk. De Katholieken zijn ook de grootste kindermisbruikers. In de Kerk en de jeugdzorg. Dat is uitgebreid bewezen in de zaken die moeten leiden tot strafvervolging van de bestuurders in de jeugdzorg. De Jihad komt echt naar de straat. De Polderjihadi's zijn misschien wel zeer effectieve Jihadisten. Dat is de dikke pech die Nederland heeft leidend te zijn in verband met het brede terrorisme van de Christenheid in vereniging met racisten en Zionisten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus