U bent hier: Home / Jihad positief benaderen

Jihad positief benaderen

by J.L. de Kreek — last modified 14-09-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Geert Wilders is een vuilbek die politiek maatschappelijk geslacht moet worden. In het openbaar voor de onafhankelijke rechtbank. Dat zal Den Haag kunnen zijn binnenkort reeds. Annabel Nanninga van GeenStijl vlucht alvast naar Joshua Livestro om als baas van een nieuwe site het publiek in de waan geplaatst te houden. De Islam is té gek. Islam is een handeling. Men gelooft in deze handeling omdat het onderwerping is aan Jehova. Dat is heel heilig.

Islam is een werkwoord. Iemand onderwerpt zich. Onderwerping aan Allah, wat God of Gd is en die door sommigen gewoon bij de naam genoemd wordt. Jehova is God, Allah, Gd. Die is almachtig. Hij heeft alles gemaakt. Kan alles ook weer kapot maken. Jehova heeft ook de mens gemaakt. De mens heeft de vrijheid gekregen keuzes te maken. De zondeval met de appel en Eva was daarvan het gevolg. In de hoofdrol toen was een slang. De personificatie van Lucifer. De Duivel.

Sinds de zondeval heeft de mens niet meer het eeuwige leven en is het voorbij met het Paradijs. Om weer kans te maken op dat Paradijs is het noodzakelijk Geert Wilders als een kermend varken juridisch te slachten, Halal zonder verdoving en onder verwijzing van de Koran. Niet alleen omdat Wilders zijn mening heeft over Islam en Koran en Arabieren zoals hij die heeft, ook omdat hij anderszins bijdraagt aan de lust tot rechtens Jihad tegen hem persoonlijk. Wilders doet voorkomen alsof Jihad iets verwerpelijks is terwijl het tegendeel waar blijkt te zijn.

Jihad is fijn. De inspanning voor het verdienstelijke doel van de strafvervolging alle middelen rechtens van Geert Wilders persoonlijk in verband met genocide en misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. De oorlogsmisdaden en het terrorisme van Geert Wilders zijn nog niet te vervolgen. Zijn genocide en zijn misdrijven middels misbruik van vrije meningsuiting vallen in zijn persoonlijke hoedanigheid. Wilders voert een strijd tegen Semitische volken om ze uit te roeien. Hij misbruikt de leugens over de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 om zijn hetze op te baseren. Wilders maakte als lid van de VVD ook politiek ambtelijke keuzes die oorlogsmisdadig en terroristisch zijn.

Wilders bezit onmiskenbaar een terroristisch oogmerk omdat zijn dreigen en geweld gepaard gaan met maatschappelijke verandering waaronder het gedogen van zijn misdaden tegen de menselijkheid en bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak. Geert Wilders moet juridisch worden gevierendeeld. Inhoudelijk relatief makkelijk. Het lijkt vooral angst bij het Openbaar Ministerie te zijn voor de negativiteit van Wilders dat het nog niet alle middelen tegen de Blonde Geit heeft ingezet. Het is ook heel belangrijk voor de veiligheid van de leden van Nederlandse Krijgsmacht in Moslimlanden dat er positief of in ieder geval niet negatief door Wilders over de Islam gedaan wordt.

Al was het alleen om de leden van de Nederlandse krijgsmacht te helpen bij en tijdens de invulling en uitvoering van de ambtelijke bediening. Wat Geert Wilders voorts niemand vertelt is dat de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah de helden van Wilders zijn. De handlangers van Hitler zijn de helden van Wilders. Dat niemand weet dat deze handlangers van Hitler, handlangers van Hitler zijn komt omdat de handlangers van Hitler door eigen naoorlogse criminele toedoen voorkomen hebben dat zij ontmaskerd zijn door justitie of media. De plegers van de aanslag op de MH17 hebben een soortgelijke ideologie als Wilders. De massamoordenaar Breivik bewondert arabist Hans Jansen die de rechterhand van Wilders in het Wildersproces was en namens de PVV deelneemt aan het Europees Parlement en GeenStijl.

Wilders is diepgaand verknocht met de harde kern van de nazibeweging die na de oorlog heeft kunnen voorkomen dat het zicht gekomen is op deze harde kern. De denazificatie is mislukt en Geert Wilders, Hans Jansen, @Pritt en Annabel Nanninga, de hysterische huisvrouw van Joshua Livestro, zijn daarvan de in het oog springende voorbeelden. Er komt een shariarechtbank in Nederland, en misschien zelfs het Kalifaat. Of Wilders wil of niet. Wat Wilders wil moet niemand kunnen schelen. Wilders voeren aan Justitie is Jihadistisch de beste keuze.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus