U bent hier: Home / Jihad tegen kinderbescherming

Jihad tegen kinderbescherming

by J.L. de Kreek — last modified 11-08-2014 18:15
Opgeslagen onder:

Of de Jihad tegen de kinderbescherming bloedig wordt hangt volledig af van Erik Gerritsen en zijn collega's van de kinderbescherming. Dat het enorm hard knokken worden kan is een ding wat zeker is. Door het hele land worden strafzaken tegen de kinderbeschermers losgemaakt om het tuig eens en voor altijd in kop en hiel te vermorzelen. Ze werken samen met kinderziekenhuizen en de Raad voor de Kinderbescherming en Joris Demmink is leidend geweest. Joris Demmink van de VVD is ook eerste klas oorlogscrimineel en ook daarom kan zijn bloed gedronken worden.

Politie en justitie reageren te langzaam op de evidente signalen uit de maatschappij waaruit blijkt dat de medewerkers van de jeugdzorg opzettelijk in strijd met de wet niet aan waarheidsvinding doen. Juridisch is niet altijd lastig om te begrijpen. Soms is het wetboek makkelijk genoeg om ook door ambtenaren van de kinderbescherming begrepen te worden. Artikel 2J van de Wet op de Jeugdzorg eist dat er het redelijke vermoeden moet bestaan dat een kind daadwerkelijk in de existentie wordt bedreigd. Jeugdpuisten en ouders die alleen rauw eten zijn geen existentiële bedreiging voor wie dan ook.

 

De existentiële bedreiging gaat uit van de kinderbeschermers die zich zonder noodzaak opdringen aan het bed bij ouders in kinderziekenhuizen waar moeders net bevallen zijn. Niet zelden nemen de kinderbeschermers baby's mee van de kinderafdelingen van gerenommeerde ziekenhuizen waarbij zij ondersteund worden door de artsen en verpleegkundigen ter plaatsen. Zonder enige waarheidsvinding op basis van veronderstellingen worden kinderen met spoed weggehaald bij ouders. Altijd geaccordeerd door een kinderrechter die zonder dat ouders gehoord zijn beslissen op eerste verzoek van de meest gerede partij.

 

Bij elke UHP hebben de kinderbeschermers het grootste belang want zij verdienen het meest aan deze kinderhandel. Dat het onrechtmatig is wat de medewerkers van de jeugdzorg jaar in jaar uit doen dagelijks bij honderdduizend of meer kinderen tegelijk spat uit de algemene rapporten en de individuele dossiers. Minderjarigen die rapporteren over stelselmatig misbruik en mishandeling. Op scholen geplaatst worden die niet bij het niveau passen. Raadslieden van ouders die overuren maken moeten om een beetje tegen de corruptie op te kunnen werken. Een lawine van ellende komt onmiddellijk op ouders en minderjarigen af zodra de kinderbeschermers voor de deur staan.

 

Omdat die kinderbeschermers niet opschieten met zich te gedragen en de druk bij ouders wordt opgevoerd is niet uit te sluiten dat op enig moment de bom barst. Medewerkers van de Raad voor de Kinderbescherming hebben eerder zich reeds gewelddadig afgereageerd op een vader die zijn kind gewoon thuis hoort te hebben. Ook juridisch zijn de kinderbeschermers extreem agressief naar personen die er een andere mening op na houden. Van hoeveel baby's moet bekend zijn dat zij eerst na de UHP smetstrepen in de schaamstreek hadden voordat ouders het recht in eigen handen mogen nemen? De jeugdzorgmedewerkers worden per 2015 ingehuurd door de gemeente om minderjarigen op de huid te zitten. Politie verdwijnt uit de straat en hufterige ploerten die overal de sfeer verzieken komen daarvoor in de plaats.

 

Het is een fetisj onder pedofielen extreem jonge kinderen te verkrachten omdat die nog niet spreken kunnen. Kenmerken die deze kinderen vertonen zijn ongewone spanningen in het lichaam, overstrekken en bij sommige ook abnormale blaren in mond en/of schaamstreek. Keer op keer komt het bericht dat de baby's eerst na de UHP beschadigd waren in de schaamstreek, zich overstrekten, hysterisch huilden en niet te troosten waren. Wanneer ouders dan bijvoorbeeld onderzoek willen naar het kind omdat het kenmerken van misbruik vertoont kan dat niet want te belastend voor het kind. Minderjarigen vertellen van verkrachtingen in de gesloten instellingen van de Jeugdzorg voor het oog van de bewakingscamera en niemand die wat doet. De semipublieke overheid mag het niet zo ver laten komen dat er gekozen worden moet voor geweld om de minderjarigen in Nederland te beschermen tegen de kinderhandelaren en kinderverkrachters van de kinderbescherming.

 

André Rouvoet die ook politiek verantwoordelijk is voor de industriële genocide op de Moslims in Moslimlanden, is medeverantwoordelijk voor de Wet Op De Jeugdzorg waarin artikel 21 bepaalt dat misbruik binnen de jeugdzorg gemeld moet worden aan het AMK wat een onderdeel is van de jeugdzorg. Dat is een doofpot bepaling die heel veel ambtelijke kwade trouw voorspelt. Ouders raken financieel en emotioneel uitgeput. Het zijn ook steeds de ouders die niet de elite vertegenwoordigen die door de parasieten van de jeugdzorg belaagd worden. Mensen die het niet kunnen betalen als een advocaat overuren maken moet en bovendien ook nog door de kinderbeschermers de rekening van de kosten van de jeugdzorg gepresenteerd krijgen. Het AMK selecteert de makkelijke prooi voor de rest van de collega's in de georganiseerde criminaliteit van Erik Gerritsen in vereniging met Joris Demmink.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus