U bent hier: Home / Jihad tegen Wilders

Jihad tegen Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 02-06-2014 18:56
Opgeslagen onder:

Gegeven gewapende artikel 100 grondwet conflicten in Moslimlanden, wordt van Geert Wilders verwacht dat hij zwijgt. In die landen riskeren leden van de Nederlandse krijgsmacht het leven voor een ander volk. Dan is het niet leuk dat Geert Wilders opzettelijk de Taliban of ISIS ophitst tegen hen. Het is een beetje hinderlijk dat Geert Wilders zijn mond niet weet te houden. Hij brengt daarmee Nederlanders in gevaar. Die Nederlanders willen dat niet.

Daarom wordt er naartoe gewerkt dat Geert Wilders voortaan de rest van zijn leven in de gevangenis vrij zijn grote scheur tegen de muren opzetten kan. Omdat de omstandigheden thans reeds ruim elf jaar exceptioneel genoemd moeten worden en spanningen tussen Moslimlanden en het Westen hoog oplopen, getuigt het van wijsheid om de kernsymbolen van de Islam niet te beledigen, besmeuren, bevuilen of wat dan ook. Leden van de Nederlandse krijgsmacht riskeren het leven in Moslimlanden dus Wilders respecteert de Koran, de Profeet, de vlag van Saudi Arabië et cetera. Of hij wil of niet.

 

Gesteld dat Louis van Gaal nu met het WK en Nederland tegen Spanje de symbolen van Spanje besmeurt dan heeft Nederland een extra gemotiveerde tegenstander. De Taliban, Syriëgangers, zijn extreem geprikkeld om Nederland te grazen te nemen in verband met Wilders. Door Wilders is Nederland voorkeursdoelwit. Wat Wilders doet met zijn FITNA, en stickers en flauwekul is olie op het vuur wat leden van de Nederlandse krijgsmacht in Moslimlanden ex artikel 100 grondwet blussen.

 

Daarom heeft Wilders thans te maken met de binnenlandse Jihad tegen hem. Niet alleen heeft Wilders de Syriëgangers te duchten die als ze met genoeg komen hem vanzelf krijgen, Wilders moet er ook rekening mee houden dat de binnenlandse Jihadist de weg via het strafrecht gevonden heeft. Wilders kan vanzelfsprekend alleen alle middelen rechtens bestreden worden. Dat houdt in via de koninklijke weg. In casu is dat het strafrecht. Omdat Wilders schuld heeft aan het sneuvelen van Nederlandse en NATO militairen. Door Wilders zijn militairen gewond geraakt.

 

Door Wilders kampt Nederland al jaren met verhoogde terreurdreiging. Nederland haalt de gewapende Jihad naar Nederland omdat hij meent van de bijkomende angst onder burgers, politiek te kunnen profiteren. Jihad tegen Wilders is ook Jihad tegen arabist Hans Jansen, en GeenStijl. GeenStijl weet wel altijd de goedmens de maat te nemen en pakt nooit eens lekker door op het extremisme van Geert Wilders. Het is bijzonder makkelijk na te gaan dat Geert Wilders schuld heeft aan het sneuvelen van Mark Schouwink en Dennis Van Uhm. Dus een beetje zuur van die A. Nanninga en Pritt dat zij het niet uit zichzelf bedenken.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus