U bent hier: Home / 'Jihad tegen Zion'

'Jihad tegen Zion'

by J.L. de Kreek — last modified 11-03-2013 12:10
Opgeslagen onder:

Volgens de eigenaar van hetzuur.nl, holocaustles.nl en nazitruth.nl zijn de Diaspora Revisionisten, oftewel de Zionisten, de grote Nazi's die alles met betrekking tot de Tweede Wereldoorlog en de Shoah in gang gebracht hebben. Het hart van Zion is Nazisme. Het is volgens de eigenaar van hetzuur.nl, holocaustles.nl en nazitruth.nl in en in triest dat personen als Ronald Eissens, Ronny Naftaniel, Esther Voet en Laurence Blik ruimte krijgen voor hun antisemitisme.

Nederland kent een kleine gemeenschap Joden die nooit gehoord wordt. Die ondergesneeuwd is door de Zionistische propaganda en de agressieve lobby der Zionisten om de leugens over de Joden en de Holocaust in stand te houden. De hele idee van een Jodenvrij Europa komt rechtstreeks uit de koker van de grote Zionistische leiders die tot de dag van vandaag de wereld vergiftigen met hun fascisme. Het staat allemaal letterlijk geschreven en gedrukt in de originele werken der Zionisten waarvan Ronald Eissens en co voorkomen dat het publiek ermee bekend wordt.

Het Centrum Informatie Documentatie Internet, het Meldpunt Discriminatie Internet, Magenta, de Joodse Omroep, zijn Nazi-voorposten. Bestuurd door propaganda Nazi's van Zion. De Nazi's bestaan uit het deel Nazi's die door iedereen de moffen genoemd worden en het deel wat de Zionisten zijn. Het hoofdbestuur van de Nazi's is gehuisvest in de Verenigde Staten van Amerika en Israël. Het zijn de vermeende Joden. Personen die niet Joods zijn, niet eens Joods doen, zich toch Joods noemen en door iedereen als zodanig gerespecteerd worden omdat ze anders hun terroristische dreigingen waar maken en beledigende beschuldigingen van antisemitisme uiten.

De bewijzen van het gelijk van het Holocaustrevisionisme staan met 'stockpiles' op Internet. Ook bewijzen de teksten van de Zionisten zelf dat zij en niemand anders dan zij de grote nazischoften zijn, aldus de eigenaar van hetzuur.nl, holocaustles.nl en nazitruth.nl die thans reeds het hele leven omgang heeft met Joden en daardoor weet welke 'joden'' nazileugenaars zijn. De Joden leefde al eeuwen in harmonie in de Diaspora. Weliswaar geplaagd door het antisemitisme van de Katholieken, alleen dat verdampte na de Franse Revolutie en de filosofie van Rousseau. De Keulse Joden zijn een beroemde stam 'ebenbürtig' Joden waar Adolf Hitler niks tegen had. Dat waren Duitsers zoals alle andere Duitsers.

De Joden werden een probleem voor Hitler omdat de Diaspora Revisionisten het joods nationalisme begonnen te propageren en de mythe in het leven riepen dat Joden geen Duisters zijn kunnen en niet in harmonie kunnen leven met andere volkeren, en Duitsland de oorlog verklaarde. Ook waren het de Diaspora Revisionisten die aan het eind van de negentiende eeuw de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk uitgevonden en op de internationaal politieke agenda gezet hebben. Grote Zionistische leiders hitste in Oost Europa via artikelen in magazines op tot anti-Joodse gevoelens waardoor de pogroms ontstonden. Eerst nadat de Diaspora Revisionisten besloten tot een Jodenvrij Europa is Hitler overeenkomsten met de Zionisten aangegaan om Duitsland en Europa Jodenvrij te maken.

Auschwitz en de andere concentratiekampen waren daarbij deels slavenkampen, deels boerderijen en deels transitcentra op weg naar Palestina en ter kolonisatie van het door de Duitsers bezette Rusland. Volgens de Diaspora Revisionisten waren niet alle Joden nodig voor de kolonisatie van Palestina. De rest kon creperen als slavenarbeider ten behoeve van de aandelenmaatschappij van de familie Rothschild. Ook werd de kolonisatie van andere landen regelmatig besproken. Om de zin te krijgen is bijvoorbeeld Turkije, de Sultan, met terrorisme of althans echt geweld bedreigd door de Zionisten. Dat konden de Zionisten makkelijk doen want de grote weldoeners familie Rothschild was en is de financieel bevelhebber der grote machten op aarde. De Zionisten zijn vanaf meet af bezig geweest het on-joodse idee van het Diaspora Revisionisme te doen laten manifesteren in de echte wereld en daarom was de WOII en de Shoah en dus het bombardement op Rotterdam wat nog niet afbetaald is door Zion.

De Diapspora Revisonisten zijn als Zionisten direct, eind 19eeuw al, goed georganiseerd, internationaal, systematisch en militaristisch te werk gegaan. Beschikkend over puissant veel geld, sleuteldrollen in de media en politieke kringen, en de macht om hele legers tegen elkaar op te zetten. Gewoonte misdadigers die zich voordoen als Joden juist om de Joden te laten verrekken en er zelf beter van te worden. Dat het de Zionisten alleen om het eigen kapitaal gaat blijkt letterlijk uit de werken van de grote Zionistische leider Herzl die er geen enkel misverstand over laat bestaan dat hij Diaspora Joden 'losers' vindt en emancipatie en assimilatie van Joden verraad noemt. Zion noemt Joden bij meerderheid een volk van verachtte bedelaars. Volgens de eigenaar van hetzuur.nl, holocaustles.nl en nazitruth is rechtens Jihad tegen Zion onvermijdelijk indien de naziklootzakjes niet vrijwillig door de knieën gaan.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus