U bent hier: Home / Jihad tegen Zion

Jihad tegen Zion

by J.L. de Kreek — last modified 02-10-2013 18:03

Er is diepliggende behoefte te ontwaren bij joden of althans personen met joodse achtergrond waaronder tevens begrepen nakomelingen van de eerste lijnslachtoffers van Auschwitz aan een vette Jihad tegen Zion. Belijdende joden uiten zich in het algemeen niet agressief of boos. Joden zijn in het algemeen geduldig met louter het Woord en/of de Almachtige als eerste overweging.

Zionisten in het bestuur is bloed aan de muur. Zionisme is hetzelfde als Christenheid of Islam in de politiek. Überhaupt gelovigen in de politiek of daarmee gelieerde is uit den boze, volgens het geschrift wat reeds eeuwen ook door Joden hoog gehouden wordt. Het zijn de Zionisten die na de Franse Revolutie, Rousseau en de mensenrechten en afschaffing van slavernij, het antisemitisme nieuw leven ingeblazen hebben.

Hun leider is Theodore Herzl. Hij heeft in zijn dagboeken en andere werken de blauwdruk voor de Holocaust geleverd. Dat was rond 1897. In zijn tijd schatte hij dat het ongeveer veertig jaar o.i.d. duren zou voordat zijn idee van de Endlösung landde in Europa. Het deporteren per trein. Het laten creperen van Joden. Het uitbuiten van joodse bevolkingsgroepen, hen tot slavernij drijvend en opjagend naar het wereld-getto is het ouderwetse werk der Zionisten. Zij hebben nooit anders gedaan. Het zijn altijd Nazi's geweest. De tekens Nazi is niet van Hitler.

Nasi, met een “s” geschreven is ook een Joods woord en betekent president. De eerste. Dat is een nasi. De tekens Nazi is de afkorting van Asjkenazim. Asjkenazim is het oude joodse woord voor bekeerde Khazars die zichzelf joden noemen en een bepaalde joodsheid hebben aangemeten om te misleiden in de landen waar feitelijk weinig tot geen authentieke joden zijn en chaos te zaaien daar waar wel authentieke joden zijn. De Zionisten zijn altijd de grote vijanden van de Joden geweest. Het zijn de oud-romeinen. De veroveraars van Massada. De moordenaars. Zij spiegelen zich aan de Maccabeeërs. De mannen met de hamers. Joden uit de rijke joodse traditie die altijd de hardste knuppel bij zich dragen@!

Morgen gaan de zaken van hetzuur.nl verder in hoger beroep. Ronald Eissens van het MDI heeft gedreigd met 'dire consequences' wanneer de holocaust ontkend wordt. Verdachte vat dit op als een terroristische voorbereidingshandeling die strafbaar gesteld is in artikel 134a Sr en handelt overeenkomstig die waarneming. Dat betekent feitelijk dat Ronald Eissens het best “oprotten” kan naar een heilloos oord wat geen uitleveringsverdragen met Nederland heeft voordat hij gesignaleerd staat bij Interpol als moderne Nazi-leider. Niet eens een neonazi. Neen, Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet is een volbloed Nazi die aan het spreekwoordelijke gas moet.

Share |
comments powered by Disqus