U bent hier: Home / Jihad vóór Holocaustontkenning

Jihad vóór Holocaustontkenning

by J.L. de Kreek — last modified 08-04-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Personen waarvan de familie vergast is op deportatie en concentratie in een kamp tot de dood erop volgde omdat betrokkene Joden zijn ontkennen de Holocaust en roepen iedereen op hetzelfde te doen. De Holocaust is een vette leugen. Er zijn geen zes miljoen Joden vergast. Er kan zelfs gezegd worden dat de joden willens en wetens geprofiteerd hebben van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Wel heeft er een vernietiging plaatsgevonden van het Jodendom in Europa. Op initiatief van de Zionistische helden van Geert Wilders.

De Zionisten zijn in 1897 begonnen met de eenzijdige ontbinding van de mensenrechten voor de Joden en het opheffen van de vrije meningsuiting. Iedereen die tegen het Zionisme was werd met brute kracht bestreden. Het staat allemaal te lezen in de blauwdruk van de Holocaust die de Zionisten zo graag gerealiseerd hadden. De genocide op de Joden uit 1940-1945 is na de oorlog Holocaust genoemd door prominente leden van de groep van de daders. Deze daders doen zich voor als Joden terwijl zij niet eens de Joodse symbolen en tradities respecteren. 

De muntZij voeren bijvoorbeeld de David Ster als symbool van Joodse identiteit terwijl de David Ster voor de Joden wegens ras of geloof niet zo veel voorstelt dat het als symbool van Joodse identiteit gevoerd worden kan. De David Ster is een Nazi-symbool van de groep Asjkenazim die volledig verantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog en de genocide op de veronderstelde broeders en zusters. Zionisten zijn helemaal niet verwant aan het Jodendom. Zionisten zijn de top-nazi's.

De Nazi's bestaan uit de Zionisten en de Nationaal Socialisten. De tekens NAZI symboliseren de innige band tussen de Nationaal Socialisten en de Zionisten. Deze innige band wordt ook gesymboliseerd door het geld wat de joodse leiding betaald heeft aan Hitler. Tevens wordt deze innige band gesymboliseerd door de symbiotische verhouding waarmee de onderneming van de joodse financiers van Hitler het concentratiekamp Auschwitz lieten bouwen ambtelijk begeleid door de SS zoals de gemeente ook een bouwproject ondersteunen kan.

Voorts wordt de innige band tussen de Nationaal Socialisten en de Zionisten gesymboliseerd door de medaille met aan de ene kant de David Ster en aan de andere kant het hakenruis en de tekst in de rand die zegt: Ein Nazi Fahrt Nach Palestina. Zionisme en Romeinen hebben een historische band met elkaar. De Zionisten zingen daarover in hun clublied Shir Betar. Ook waren de Zionisten de eerste militante Bruinhemden in Duitsland én de Zionisten kozen al in 1933 de locatie van Auschwitz uit als kamp. In ieder geval in enkele kampen werd met de Shekel betaald dus dat is bewijs van het feit dat die kampen onder Israëlisch bestuur stonden.

Israël zoals iedereen dat nu kent bestond al in 1897 als een Natie in de vorm van een soort NATO met bestuurlijke lichamen, geheime diensten, financiële ondersteuning, een verondersteld volk, geen eigen grondgebied en het plan Groot Israël volledig te koloniseren middels twee tot drie wereldoorlogen en te Jeruzalem een telg van de financierende familie Rothschild te laten kronen als eerste prins van de Joden. De Rothschilds hebben het plan als Koninklijke familie te heersen over de Joden zoals hun Romeinse vrienden dat vroeger ook deden. De familie Rothschild had vroeger in het Heilige Romeinse Rijk speciaal vergunning verkregen van het Heilige Romeinse Bestuur om joden als slaven in getto's te houden.

Deze mensen en hun handlangers verzonnen de geschiedenis van de Holocaust als middel tot naoorlogs psychologische oorlogsvoering en beperking van vrije meningsuiting. Omdat Holocaustontkenning volgens de Nazi's belediging is van Joden wegens geloof of ras komt niemand toe aan het deugdelijk onderzoeken van de Holocaust of de Nazi-feiten van de helden van Geert Wilders want de conclusie is dan dat de Holocaust gelukkig mislukt is terwijl de Zionistische helden van Wilders wel zo hun best hebben gedaan de missie te laten slagen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus