U bent hier: Home / Jihadisten bedreigen John de Mol

Jihadisten bedreigen John de Mol

by J.L. de Kreek — last modified 30-09-2014 16:15
Opgeslagen onder:

John de Mol wordt in ieder geval bedreigd door Jihadisten die de wapenen hebben opgepakt tegen de ondersteuners van de terroristen in de Nederlandse politiek. John de Mol was prominent financier van Rita Verdonk, waarvan de politieke voorgeschiedenis algemeen bekend is. Ook wordt John de Mol bedreigd met strafvervolging. Net als Rita Verdonk en Matthijs van Nieuwkerk en Jort Kelder en vanzelfsprekend Geert Wilders persoonlijk.

Het was reeds lange tijd geleden dat er officieel aangifte werd gedaan tegen De Mol.  Zie Zaplog daarover. Het Openbaar Ministerie is nog niet tot strafvervolging over gegaan want het is slachtoffer van de misdrijven die door John de Mol gefinancierd zijn. De zichzelf serieus wannende media wil er niet aan dat Nederland doordesemd is met terroristen van eigen bodem. Christen terroristen veelal en prominente media giganten als John de Mol.

 

Bij John de Mol is het van tweeën één. Of hij werkt mee aan het veiligheidsplan in het vrijwillige kader of hij valt ten prooi aan de juridische Jihad tegen de financiers van de terroristen in de Nederlandse politiek of misschien de bloedige Jihad die zich opwarmt in Syrië en Irak en niet te beroerd is in kringen van de familie Mol of elke andere Nederlander huis te houden.

 

Het is zeker dat De Mol bedreigd wordt door koppensnellers die ook in Syrië en Irak blanke nekken met een enkele slag in tweeën houwen. Dat zal naar alle waarschijnlijkheid niet de bedreiging zijn waarvan deze avond op Opsporingverzocht de aandacht gevraagd wordt. Het gevaar van de eigen terroristen wordt door iedereen genegeerd. John de Mol is één van Neerlands grote ondernemers. Dat hij zijn school niet heeft afgemaakt is geen excuus.

 

Ook John de Mol moet uit zichzelf kunnen zien dat het financieren van Rita Verdonk meer dan een schoonheidsfoutje is. De oorlogsmisdaden en het terrorisme van deze vrouw zijn dermate evident dat iedereen het moet kunnen zien. Ook John de Mol en Sylvia Toth en Harry Mens. En natuurlijk Matthijs van Nieuwkerk. Hij is net als John de Mol een media persoonlijkheid die zijn rol misbruikt om zware misdrijven in de politiek te verhelen en/of anderszins te ondersteunen.

 

Er wordt al een hele tijd geprocedeerd en gedaan om deze media tyconen te laten vervolgen. Het is ronduit bizar dat de Nederlandse massa media met al de middelen in al de jaren er niet in is geslaagd het terroristische gezicht van de Nederlandse politiek aan het publiek te tonen. De media mannen en vrouwen profiteren van hun deelname aan het terrorisme in de Nederlandse politiek. Matthijs van Nieuwkerk houdt er zelfs een uitkering van bijna een half miljoen per jaar en eindeloos vakanties aan over.

 

 

 

 

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus