U bent hier: Home / 'Jihadisten gezocht'

'Jihadisten gezocht'

by J.L. de Kreek — last modified 12-02-2013 18:45
Opgeslagen onder:

Minister Ronald Plasterk maakt zich druk over de groei van het aantal Jihadisten in Syrie. Zoals iedere Jihadist weet is er de grote en de kleine Jihad. De kleine Jihad is een noodgreep want de uiterlijke Jihad. De innerlijke Jihad, wat de grote Jihad is, wordt ruimschoots toegepast in Nederland. Goede Nieuws is ondergedoken geweest bij Jihadisten in Nederland. De zware jongens onder de Jihad die beeldend verhalen over de noodzaak van eer en/of bloedwraak. Een vlot geschreven waarschuwing over de bijpassende prolemen voor Balkenende persoonlijk, is in Nederland afgestraft met viermaanden tucht te Zwaag.

Wat niet wil doordringen tot het wetenschappelijke hoofd van Ronald Plasterk is, aldus een in Nederland gevestigde Jihadist, dat de groei van het aantal Jihadisten in de eerste plaats zijn schuld is. Had hij geen gelegenheid gegeven aan de oorlog zonder geldige reden in Irak, door er bijvoorbeeld geen relevant verzet tegen te hebben, dan waren de Jihadisten rustig thuis gebleven en zich niet tot de uiterlijke Jihad genoodzaakt gezien. Kleinde Jihad wat de Jihadisten nu doen in Syrie is zelfverdediging tegen het onrechtmatige geweld van Ronald Plasterk & co, aldus de Jihadist die Goede Nieuws sprak.

Ronald Plasterk is persoonlijk op het Mercatorplein te Amsterdam gewaarschuwd voor zijn ronduit hufterige gedrag, weet Goede Nieuws uit begrouwbare bron. Dat was bij en tijdens een ronduit provocerende homo feestje ter meerdere eer en glorie van de PvdA. Volgens ingewijden heeft dat vertoon van misplaatstheid ook de emancipatie van de transexueel geen goed gedaan. Omdat Ronald Plasterk net als zijn collega politiek ambtsdragers gelegenheid geven aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Islamitische landen, heeft hij de kleine Jihad te duchten. Voor grote Jihad blijft de Islamiet liever thuis, aldus steeds goed ingevoerde bronnen in Jihadistische kring.

Er lijkt een politieke rel aan het ontstaan te zijn waar zelfs de stoere praatjesmakers van klokkenluideronline niet over durven te bloggen. De voorboden voor politieke aardverschuivingen van de kracht tien op de Schaal van Richter zijn makkelijk te voorspellen op basis van de beschikking van het Gerechtshof Amsterdam 13 januari 2013 in de wrakingszaak van het hoger beroep van hetzuur.nl tegen de veroordeling voor -kort gezegd- discriminatie van Joden. En toch heeft niemand het er over.

Als er iemand een Jihadist is, aldus betrouwbare bron, dan is het de persoon die persoonlijk Ronald Plasterk de strafvervolging heeft aangegd bij en tijdens het misplaatste PvdA verkiezingsfeestje voor homo's in de meest Islamitische buurt van Nederland. Jihadisten in Nederland hebben Goede Nieuws laten weten dat de oud Hollandse Grote Jihad niet te versmaden is en de minister persoonlijk rechtens het minst zal uitkomen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus