U bent hier: Home / Joden aanbidden Satan

Joden aanbidden Satan

by J.L. de Kreek — last modified 16-12-2013 16:40
Opgeslagen onder:

Joden erkennen en aanbidden Satan. Niet de Duivel. Het goed en het kwaad is alles en één in het Jodendom. Saturnus, Mars, Jupiter en die dingen. Joden staan aan alle kanten. Een deel van de Joden is dermate Satanisch dat het ten titel van Revisie van de Diaspora de Nazi's ondersteunt bij en tijdens de verdelging van de weldenkende Joden, en de rest wat niet snel genoeg in het Zionistische gareel marcheert.

Volgens het Jodendom is Satan een engel van God die door God wordt gebruikt om de mens te testen. Christenen en Islamieten denken dat Satan een van de gevallen engel is die onder zijn aanvoering God verlaten hebben en wordt gezien als de verpersoonlijking van het kwaad. Volgens Moslims is hij geen engel maar een djinn.

Satan is engel en het Jodendom ziet het leven op deze wereld als voorbereiding op het leven in de volgende wereld. In deze wereld kan men kiezen tussen goed en kwaad. Het gehele doel van deze wereld is die keuze tussen goed en kwaad. Dit is een van de meest fundamentele concepten van het Jodendom, en Samaël is een naam van de kracht die 'Satan' heet.

In Rotterdam houdt maandagavond een speciale Joodse rechtbank een zitting om met de Kerk van Satan het publiek te misleiden over de juiste keuze en het Joods Recht. Nederlanders die niet behoren tot het volk van Israël maar wel willen leven zoals Gd van het Jodendom het bedoeld zou hebben, kunnen zich daar registreren. Dit zal vooral aantrekkingskracht hebben op Christen Zionisten die welhaast de gevaarlijkste vijanden der Joden zijn: katholieke kruisvaarders die met de schijn van vriendschap met Israël de authentieke Joden bestrijden. 

Opperrabbijn Binyomin Jacobs van het provinciaal opperrabbinaat reageert vandaag in Trouw met:'Joods Nederland al zo klein is'. De liberale rabbijn Albert Ringer vindt dat de rechtbank 'mensen meer belooft dan ze krijgen'. Net de Zionisten. Geen van de twee Joden prediken volgens de waarheid van de feiten dat Joden niks te zoeken hebben in Israël en dat Adolf Hitler de Zionistische zaak ondersteunde net als zijn financiers die ook kozen voor het bouwen en betalen van Auschwitz en de Knesset.

Wel willen de rabbijnen dat mensen die niet Joods zijn kiezen voor Satan. Daarom stellen zij zich verjoodst op met een Joods verkleedpartijtje; doende alsof er niks aan de hand is met de financiering door prominente Joden van Adolf Hitler. Dat de Joden van de Kerk van Satan de bedenkers zijn van de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk waaraan de grootvader van vicepremier Lodewijk Asscher ritueel bijgedragen heeft, en in Hitler de verlosser zagen, wordt ook door geen van de schriftgeleerden het grote publiek voorgehouden.

Dat er toch al zo weinig Joden in Nederland zijn is de schuld van de Zionisten want die hebben het hardst gevochten om alle Joden uit Europa verdreven te krijgen en het overtollige deel te vergassen in de concentratiekampen en te misbruiken als slaven. De treinen van Boulevard de Misère naar de verdelgingsovens in het Oosten zijn betaald door Zion. Net als het bombardement op Rotterdam waar de Paap nu zijn Joodse rechtbank propageert.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus