U bent hier: Home / Joden aandeelhouders Auschwitz

Joden aandeelhouders Auschwitz

by J.L. de Kreek — last modified 17-02-2015 06:00
Opgeslagen onder:

De SS in Auschwitz werd ingevuld door de joodse maffia. Wie Primo Levi leest over 'the Gray Zone' weet dat de SS door joden “Special Squad” genoemd wordt en dat de joden die als Sondecommando de Joden vergasten daarvan lid waren. Na de oorlog wordt beweerd dat de Sondecommando's in het kamp en in het veld zich van elkaar onderscheiden omdat de kampfunctie uitgevoerd zou zijn door joden die gedwongen werden. Uit verklaringen van een Sondecommando in de film Shoah van Claude Landsmankan kan blijken dat er van dwang geen sprake was.

De muntBijzonder aan Auschwitz is dat opvallend veel commandanten van dat kamp een joodse familienaam blijken te hebben. Ook is van Auschwitz bekend dat de locatie van het kamp in 1933 gebruikt is door de milities van de door de held van Wilders opgerichte paramilitaire Zionistische organisatie Betar die tevens in Duitsland de eerste bruinhemden waren. Voorts is bekend van Auschwitz dat het kamp gebouwd is op particulier initiatief van de onderneming van de joodse familie die ook Israël sponsort en Hitler betaald heeft.

De Joden, met hoofdletters geschreven, zijn vergast door de joodse maffia, met kleine letters geschreven. Als brandoffer. Daarom wordt de genocide op de Joden Holocaust genoemd. Holocaust betekent brandoffer. Bedoeling van de joden die Hitler betaald hebben was om zes miljoen broeders en zusters ritueel in rook te laten opgaan via de schoorstenen van Auschwitz. Auschwitz was oorspronkelijk een agrarisch modelkamp, een soort Kibbutz. Tevens moest het functioneren als transitcentrum in verband met de kolonisatie van Palestina en Oost Europa door joden.

De fabrieken in Auschwitz die Joden als slaven lieten werken tot ze dood neervielen was van de joden die Hitler betaald hebben en Israël sponsoren. Het gas waarmee Joden zijn vergast is geleverd door de onderneming van de joden die Hitler betaald hebben en Israël sponsoren. Buna, een relevant olieproduct voor de oorlogsindustrie van Hitler is geleverd door de onderneming van de joden die Hitler betaald hebben en Israël sponsoren. De joodse maffia houdt van antisemitisme want daarmee kan het zichzelf verrijken aan het opjagen van Joden naar het wereld-getto Israël om ze over te leveren aan de lust van de Naties van het Kruis een eind te maken aan het bestaan van Joden op aarde.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus