U bent hier: Home / Joden aanstichters Tweede Wereldoorlog

Joden aanstichters Tweede Wereldoorlog

by J.L. de Kreek — last modified 14-04-2013 10:55
Opgeslagen onder:

Er is forensisch geen enkele twijfel over het feit dat de 'stockpiles' met originele Zionistische en Joodse bronnen die dankzij internet ontdekt zijn bewijzen dat Zionistische Joden dè aanstichters zijn van het antisemitisme en de Tweede Wereldoorlog, en derhalve de veroorzakers van de Jodenvervolging van 1940-1945 en het bombardement van Rotterdam. Ronald Eissens in zijn rol als algemeen directeur van Stichting Magenta en vertegenwoordiger van het Meldpunt Discriminatie Internet dreigt nu met afschrikwekkende, ijzingwekkende, rampzalige consequenties indien het Openbaar Ministerie en de Rechtspraak deze feiten erkennen in de strafzaak die het MDI en het CIDI en de Joodse Omroep hebben aangespannen tegen de eigenaar van hetzuur.nl, holocaustles.nl en nazitruth.nl wiens Joodse voorouders in Auschwitch door de Zionisten vermoord zijn.

 

De munt

 

jabotinskyoorlogenjoden0.jpg

jabotinskyoorlogenjoden1.jpgEr is forensisch geen enkele twijfel over het feit dat de 'stockpiles' met originele Zionistische en Joodse bronnen die dankzij internet ontdekt zijn bewijzen dat Zionistische Joden dè aanstichters zijn van het antisemitisme en de Tweede Wereldoorlog, en derhalve de veroorzakers van de Jodenvervolging van 1940-1945 en het bombardement van Rotterdam. Ronald Eissens in zijn rol als algemeen directeur van Stichting Magenta en vertegenwoordiger van het Meldpunt Discriminatie Internet dreigt nu met afschrikwekkende, ijzingwekkende, rampzalige consequenties indien het Openbaar Ministerie en de Rechtspraak deze feiten erkennen in de strafzaak die het MDI en het CIDI en de Joodse Omroep hebben aangespannen tegen de eigenaar van hetzuur.nl, holocaustles.nl en nazitruth.nl wiens Joodse voorouders in Auschwitch door de Zionisten vermoord zijn.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus
Het is een truc
Vrije meningsuiting in EU
Joodse leider Jabotinsky

200pxZeev_Jabotinsky.jpg

De Joodse leider Vladimir Yevgenyevich Zhabotinsky is leider geweest van de Joods Zionistische en militaristische beweging Betar, die, zoals hetzelf erkent op de website, in Duitsland de eerste Bruinhemden waren. Lees meer over deze anti-semiet op Wikipedia. In zijn boek 'The War And The Jew' (zie body van de tekst) erkent deze Joodse leider dat WOII 'perfectly right' een Joodse oorlog was.