U bent hier: Home / Joden begonnen Tweede Wereldoorlog

Joden begonnen Tweede Wereldoorlog

by J.L. de Kreek — last modified 09-09-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Zoals iedereen weet zijn er 'flat earthers' die beweren dat de Joden de Tweede Wereldoorlog zijn begonnen. Om hun gelijk te bewijzen citeren zij Adolf Hitler die door de jaren heen in zijn speeches beweert vrede te willen en dat de Joden de oorlog zijn begonnen. Meeste mensen kwalificeren dit als antisemitisme. Nu wil het toeval dat Amerikaanse kranten uit maart 1933 laten zien dat Duitsland de oorlog is verklaard door Joden. Eerst daarna werden anti-joodse maatregelen ingevoerd in Duitsland. Kristalnacht is november 1936.

Andere Joodse publicaties uit Amerika van begin 20ste eeuw laten zien dat Amerikaanse Joden het toen reeds hadden over een Holocaust op zes miljoen Joden in Europa.

Paar jaar geleden zijn de authentieke historische documenten van de Joden ontdekt waaruit onmiskenbaar zonder enige twijfel blijkt dat Joden een Nieuwe Wereld Orde willen en daarvoor het eigen volk laten offeren door de antisemieten in door Joden opgetrokken concentratiekampen. Ook vandaag jagen Joden op Joden die bewijzen dat Joden de Jodenvervolging geregeld hebben. Die Joden zijn zo gelovig dat zij denken Onze Lieve Heer een plezier te doen met het ritueel wassen, vergassen en verbanden van Joodse soortgenoten als voorbereiding op de kolonisatie van Palestina.

De waarheid is dat Zionisten als Esther Voet, en Hidde Jan van Koningsveld en Bart Schut en Leon de Winter en Lodewijk Asscher gesteund door de Mainstream media de creatieve breinen zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en dat zij officieel zijn begonnen met de uitvoering van hun voortbouwende misdaden te Basel 29-31 augustus 1897 toen zij 120 jaar geleden de vergadering van het Eerste Zionistische Congres hielden. Sommige mensen denken dat tijdens een geheime ontmoeting bij het Eerste Zionistische Congres de plannen voor wereldmacht voor de Joden zijn opgeschreven in de Protocollen van de Wijzen van Sion.

Deze protocollen zijn overbodig om het complot van de Zionisten tegen de mensheid te bewijzen. Om te bewijzen dat de Zionisten en journalisten zoals Esther Voet en Hidde Jan van Koningsveld en Bart Schut en het personeel van de Telegraaf achter de Holocaust zitten voor zelfverrijking en macht hoeven alleen de officiële authentieke onvervalste publicaties van de helden van Geert Wilders en Delper te worden gelezen. De grote mannen die de Tweede Wereldoorlog en Holocaust hebben beraamd worden door Geert Wilders als uitblinkers bewonderd. Esther Voet, Hidde Jan van Koningsveld, Bart Schut vinden dat allemaal goed want die mannen zijn ook hún gróte voorbeelden en het bovenstaande vinden zij antisemitisch.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus