U bent hier: Home / Joden beheersen wereldpolitiek

Joden beheersen wereldpolitiek

by J.L. de Kreek — last modified 13-11-2013 09:15

Joden beheersen de wereldpolitiek. Rond 15 miljoen overigens Ashkenazische joden doen dat makkelijk omdat hun grote weldoener de joodse Rothschild bankiers zijn die in ieder geval sinds de 19e eeuw een internationale bedreiging vormen. Zonder het 'World House' van de joodse Rothschild bankiers kan geen oorlog gevoerd worden. Voor vrede is iedereen des te meer van hen afhankelijk.

De Ashkenazische leiders zijn er in geslaagd de wereldpolitiek te beheersen doordat zij reeds in het Heilige Romeinse Rijk bijzondere posities verkregen hebben als aristocraten die niet meer afgestaan zijn. Ook het Nazisme en de 'Endlösung der Judenfrage' is door joden bepaald. Het Centrum Informatie Documentatie Israël schrijft dat het verwijt dat joden de wereldpolitiek beheersen hetzelfde is als antisemitisme.

Het vreemde aan die constatering van het CIDI is dat Joden schrijven dat Nazi-propaganda gebaseerd is op wat de Zionisten zeiden. Ook vreemd is dat Ashkenazische joden die de wereldpolitiek bepalen géén Semitisch DNA bezitten. De wereldpolitiek wordt feitelijk beheerst door anti-semitische joden. Mensen als Esther Voet en Ronald Eissens en Ronny Naftaniel en Uri Rosenthal en Adolf Hitler. Deze mensen hebben de Ashkenazische joodse achtergrond gemeen. Daarom dat Hitler een Nazi genoemd is.

Ook uit het feit dat de rechtspraak en het bestuur met 'drie consequences' bedreigd wordt als in de zaak van hetzuur.nl de door de verdachte opgeworpen holocaustontkenning en schuld van de Zionisten herkend en erkend wordt, bewijst dat joden de wereldpolitiek bepalen. Ook zijn ze bepalend in de financiele wereld.

Voorts bepalen de joden met hun wereldpolitiek dat er een spreekverbod, bewijsverbod, twijfelverbod en verdedigingsverbod geldt voor Holocaustontkenning waardoor Duitse academici jaren de gevangenis in gaan omdat ze Holocaust ontkennen zonder dat er enig wettig en overtuigend bewijs van de Holocaust bestaat.

Grappige aan de Holocaust is dat alleen anti-semitische joden bepalen dat er zes miljoen joden zijn vergast. Wie ontkent krijgt 15 miljoen AshkeNAZI's over zich heen. De waarheid van de feiten dicteert dat het er niet meer dan 3,3 geweest zullen zijn en dat vooral Aschkenasische joden de prominente ontwerpers van de crematoria en bestuurders van de concentratiekampen waren. Ashkenazische joden zijn besmet met de ideologie die het Zionisme genoemd wordt.

De basis van Zionisme is –met dure woorden- het revisioneren van de Diaspora. Dat is exact hetzelfde als wat de Nazi's willen: de Joden uit Europa zodat alle joden in Dodenland wonen. De Zionisten, dus de Ashkenazische joden, zijn antisemieten omdat zij reeds meer dan vijftig jaar voor Hitler de belijdende Joden die wel in de Diaspora en het joods Recht geloven en Semitisch DNA bezitten uit Europa verdrijven willen. Hitler deed wat de Zionisten wilde.

Vervolgens worden deze belijdende joden die veelal hetzelfde bloed bezitten als Palestijnen in het eigen beloofde land gekleineerd en vernederd door de anti-semitische joden wat feitelijk de Nazi's zijn. Het strafrecht heeft een kwalificatie voor de streken die de Semitische Joden door de Zionisten geleverd worden: dictatuur, terrorisme, genocide, racisme, antisemitisme, listige kunstgrepen, samenweefsels van verdichtsels, bedrog. De Zionisten vormen met elkaar een terroristische organisatie van 15 miljoen leden. Onder hen de rijkste mensen op aarde met lust naar wereldmacht en ouderwetse slavernij.

Share |
comments powered by Disqus