U bent hier: Home / Joden beledigen

Joden beledigen

by J.L. de Kreek — last modified 26-05-2013 15:05
Opgeslagen onder:

Hoeveel erger zijn joden te beledigen dan wanneer onderwezen wordt dat zij de Shoah zelf gebracht hebben? Dus waarom die genocide verplicht een holocaust noemen? Nergens is terug te lezen dat de joden democratisch gekozen vrijwillig brandofferd zijn in het slavenkamp van de joodse bankiers familie Rothschild.

Dat Joden de Joden naar de kampen gedragen hebben is een ding wat zeker is. De Joodse leiding heeft al in 1897 bepaald dat er een Holocaust moest plaatsvinden. Zonder holocaust geen diaspora revisionisme, wat een duur woord voor antisemitisme is, en dus geen Israhell.

Antisemitisme is niks anders dan de opvatting dat Joden geen plaats hebben in het Katholieke Europa. Een idee wat vooral door Katholieken en Zionisten hoog gehouden wordt. Het antisemitisme van Adolf Hitler was gebaseerd op de overeenkomsten die hij gesloten had met de Zionistische leiding in verband met de vernietiging van het Jodendom in Europa.

Zionisten zijn de mensen met de ideeën geweest om WOII en de Shoah te doen laten ontstaan onder andere met sponsoring van de Nationaal Socialisten. Zionisten voelen zich Joden hoewel ze dat naar de aard niet zijn en zien teksten als bovenstaand als antisemitisch gif wat vervolgd hoort te worden. Schrijver dezes van geen kwaad bewust citeert de Zionisten zelf en relateert ouderwets de normen en waarden van de Joods-Christelijke cultuur.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus