U bent hier: Home / Joden beledigen mensheid

Joden beledigen mensheid

by J.L. de Kreek — last modified 08-01-2014 09:30
Opgeslagen onder:

Vanzelfsprekend is het extreem beledigend voor mensheid en slachtoffers van de concentratiekampen dat het verboden is de Holocaust te ontkennen. In Duitsland geldt een spreek, bewijs en verdedigingsverbod. Raadslieden die holocaustontkenners bijstaan worden vervolgd voor het doen van legaal werk. Dat is ronduit bizar, zelfs als er duizendmiljard Joden vergast zijn. Iedereen mag zich verdedigen tegen beschuldigingen. Joden ontkennen ook altijd alles.

Zonder te schamen kan en mag gesteld worden dat er nauwelijks Joden vergast of anderszins vermoord zijn, eenvoudigweg omdat er nauwelijks Joden waren. In ieder geval zijn er relatief weinig authentieke Joden. Een miljoen ongeveer. Het zal er wat meer of minder kunnen zijn. Dat was voorafgaande de Tweede Wereldoorlog niet anders. 

Plotseling na de Eerste Wereldoorlog stroomde Europa vol met een nieuw soort joden. Joden met een eigen joodse nationaliteit en een verondersteld recht op eigen grond om te leven gesepareerd van de rest van de mensheid als in een wereld-getto. Deze joden zijn nooit vrij geweest. Dat zijn altijd joden geweest die onder bestuur hebben gestaan van andere, rijke, kapitalistische, joden. Deze kapitalisten zijn ondersteund door de Zionisten en de katholieken bij en tijdens hun Jodenvervolging van 1940-1945. 

Deze kapitalistische joden die vertegenwoordigd née geleid worden door de Rothschild bankiersfamilie, hebben Hitler betaald en Auschwitz doen laten bouwen middels hun onderneming(en) en zijn de sponsors van de Knesset, het hoger Israëlisch gerechtshof en de Verenigde Naties. Zij zijn graag gezien in Vaticaanstad wat door de dictatuur van een Paap geleid wordt. Deze Paap wil dat de hele wereld Vaticaanstad is. Alsdan is ook de Nieuwe Kruisvaarderskerk in plaats van de Haram Sharif gekomen, en wordt één van de telgen van de Rothschildfamilie gekroond tot koninklijke prins van groot Israël. 

Deze blauwdruk van de wereldpolitiek nu 'as we speak' is terug te lezen in de geschriften die de Zionisten al te goed kennen omdat het de eigen werken zijn van Herzl, Jabotinsky, Nordau en Wiessel, Rosenthal en de rest. Zij zijn de nazi's met capetalen geschreven. De grote leiders die bepaald hebben dat er een Holocaust zijn zal en daarvoor antisemieten geaccrediteerd en aangehitst hebben. Nu rust Herzl zacht in zijn graf uitkijkend over Yad Vashem met de database van de Shoahslachtoffers waaruit niet blijkt dat er zes miljoen Joden vergast zijn.

In ieder geval blijkt uit die database dat de naam Hitler ook aan joodse families gerelateerd wordt. Hitler is een naam die typisch met joden geassocieerd wordt. Holocaust is ook typisch iets wat met joden geassocieerd wordt. Een Holocaust is een uitzonderlijk normaal gebruik onder joden waarmee zij de schepper een offer cadeau doen. De Zionisten hebben dit brandoffer uitvergroot en een heuse Holocaust op zes miljoen en overwegend arme zielen van het eigen volk geambieerd, wat gelukkig mislukt is. 

Veel is er wel gelukt. Europa is naar de afgrond gebracht door de Zionisten in vereniging met de katholieken en enkele seculiere racisten. Het seculiere racisme draagt hoegenaamd niks bij aan het antisemitisme op aarde. Vooral het Zionisme en de Katholieken hebben daaraan schuld! Dit duo Satanaanbidders is nog niet klaar met de missie. Het wil wereldmacht en alle minderheden separeren van het roomblanke edele ras der 'übermenschen'; wat 'at the and' alleen nog bestaat uit enkele Papen, de Rothschild familie in bezit van wat slaven voor het huishouden, landbouw, het vee, ander zwaar werk en om te verkrachten of op te hangen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus