U bent hier: Home / Joden bepalen rechtspraak

Joden bepalen rechtspraak

by J.L. de Kreek — last modified 27-12-2013 20:30
Opgeslagen onder:

Esther Voet, de directeur van het Centrum Informatie Documentatie Internet, het CIDI, is waarachtig een verschrikkelijk monsterlijk persoon. Ze bewijst gewoon dat alle verondersteld antisemitische vooroordelen, feiten zijn. Joden bepalen de rechtspraak. Het CIDI had uitspraken van rechters over de verkoop van nazispullen aan Marktplaats gegeven om de verkoop van nazispullen aan banden te leggen. Juristen van de site hebben de vonnissen bestudeerd en nu zijn de regels dus veranderd.

Al die vonnissen over nazi's en antisemitisme zijn doorspekt met de leugen van de Zionisten over de schuld van de Duitsers aan WOII en de Shoah. Holocaust mag niet ontkend worden want ontkennen is op zichzelf antisemitische en dus strafbaar. De rechters en raadsheren mogen de eigenaar van hetzuur.nl geen gelijk geven anders volgen er 'dire consequences' van de Zionisten. In Frankrijk heeft iedereen gezien dat joden veronderstelde holocaustontkenners mishandelen. Joden en dan de stam der Zionisten zijn extreem vervelende mensen. Dat zijn terroristen omdat ze ook verhelen dat de Zionisten de schuldigen zijn aan WOII en de Shoah. 

De Zionisten beschikken over de harde bewijzen dat de Zionisten de schuldigen zijn aan WOII en de Shoah en de Zionisten houden die bewijzen voor zichzelf en anderen die de bewijzen openbaren en daarbij opinie leveren worden aangeklaagd voor antisemitisme en de officier van justitie moet vervolgen anders volgen er 'dire consequences'. Joden terroriseren reeds eeuwen de aardbol. Moordenaars van indianen, slavendrijvers, liederlijke kapitalisten, profiteurs die de media en de rechtspraak en het bestuur bepalen. In Duitsland tussen de twee wereldoorlogen hebben een paar honderd duizend joodse kapitalisten het land uitgezogen en aan de Tweede Wereldoorlog geholpen. 

Joden willen een Derde Wereldoorlog om definitie joods wereldbestuur op aarde te vestigen precies zoals de verondersteld antisemitische protocols of the Elders of Zion prediken. Esther Voet is overduidelijk niet bereid zelf het bijltje erbij neer te leggen dus ze zal anderszins worden uitgeschakeld. Omdat de Zionisten ook de rechtspraak en het bestuur bedreigen en een lange voorgeschiedenis van terrorisme en genocide kennen ook op het eigen volk kan het ook ouderwets knokken worden in het kantoor van Esther Voet.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus