U bent hier: Home / Joden beraamde Holocaust

Joden beraamde Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 29-09-2013 18:55
Opgeslagen onder:

Van Ronny Naftaniel en Esther Voet van het CIDI en Ronald Eissens van het MDI mag de Holocaust niet ontkend worden ondanks dat er significant minder dan zes miljoen Joden vermoord zijn en de Joodse burgers de Shoah niet gewild hebben. Wie niet opgelet heeft met Holocaustles weet niet dat het woord Holocaust opzichzelf inhoudt dat Joden het brandoffer brengen.

Joden beramen al eeuwen Holocaust. Vroeger in de tijd van het Oude Testament deden Joden al aan Holocaust. Meestal Holocaust op een kip of iets dergelijks. Het brandofferen van de heilige zes miljoen joodse broeders en zusters in Auschwitch is 116 jaar geleden door de Ashkenazische Joden bedacht. Verenigd in het Zionisme. De eerste officiele voorbereidingshandeling is het organiseren van het Eerste Zionistische Congres te Basel augustus 1897.

Voor zover de Holocaust niet ontkend worden mag hoort daarbij onderwezen te zijn dat Shimon Peres een van de langst levende daders is en dat de Staat waar hij president van is schuld heeft aan de deportatie en moord op Anne Frank. Israël heeft ook schuld aan het bombardement op Rotterdam omdat Hitler betaald is door bestuurders of althans ondersteuners van Israël en de 'Endlösung der Judenfrage' de vervulling is van het Zionisme.

Gelukkig hoeft niemand zich te schamen voor bovenstaande mening omdat de Asjkenazische Joden zelf de schuld bekennen in de vele documenten die zij voor elkaar volgeschreven hebben. Het is expliciet opgeschreven door de grote Zionistische leider Jabotinsky dat de Tweede Wereldoorlog en de Shoah 'prefectly right' een Joodse oorlog was. Ontkennen is zinloos.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus