U bent hier: Home / Joden bestuurde Auschwitz

Joden bestuurde Auschwitz

by J.L. de Kreek — last modified 11-11-2013 09:03
Opgeslagen onder:

Op de dag dat het CIDI het 40 jarig bestaan viert in het Concertbouw Amsterdam openbaart het Goede Nieuws met bewijselementen onderbouwt dat het concentratiekamp Auschwitz door Joden bestuurd is. Recent is het Joodse bestuur van Madjanek ontmaskerd. Ook Auschwitz is door Joden bestuurd toen er Joden vernederd, gemarteld of vermoord werden. Uit het dossier van de Auschwitz-processen gehouden in Krakkauw in Polen 1947 blijkt dat de kampcommandant Auschwitz dezelfde Jood was die daarvoor de baas was van Majdanek.

Arthur Liebehenschel. Een van de Joodse schuldigen aan de naziverschrikkingen die na een proces in Polen door ophanging om het leven gebracht is. Dankzij het Zionisme zijn veel Joodse daders van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah de dans ontsprongen. De tweede in de rij van bestuurders van Auschwitz die als Jood geïdentificeerd hoort te worden is Maria Mandel. SS-Oberaufseherin. Kamp commandant van het Birkenau vrouwen kamp. Als maatstaf voor de vraag of de bestuurders van de concentratiekampen Joden zijn wordt de Shoah-database van Yad Vashem genomen. De namen daarin opgenomen zijn allemaal van joodse families. Zoals Hitler en Himmler, Liebehenschel en Mandel.

De grote Zionistische leider Herzl schreef reeds in 1895 dat joden uitgeroeid en op elkaar schieten moesten. Dat heeft invulling gekregen met het bestuur van de kampen Majdanek en Auschwitz. Daarbij is van Auschwitz bekend dat het gebouwd is op particulier infinitief van de onderneming IG-Farben wat het geesteskind van de Rothschild bankiers familie was die ook in 1929 samen met Rockefeller en Koninklijke Shell dertig miljoen dollar aan Hitler betaald hebben om een gewelddadige revolutie te beginnen.

Josef Kollmer, SS-Obersturmführer, en commandant van de kamp-bewaking, bezit ook een Joodse familie naam. Dat wordt bewezen door Lilly Kollmer die volgens de Shoah-database met transport 36, trein DA 233 van Wenen in Oosterdijk op 17 augustus 1942 gedeporteerd is naar Maly Trostenets, Camp, Belorussia in Rusland. Ze staat op de lijst vermoorde Joden. Josef Kollmer draagt haar joodse familienaam en was commandant van de bewaking van Auschwitz terwijl de Zionisten geschreven hadden dat Joden vernietigd moesten worden en op elkaar moesten schieten. Dan Hitler en Himmler wat ook joodse namen zijn en Rothschild die de juridisch eigenaar was van het kamp wekt bij elkaar het redelijke vermoeden dat de Joodse leider Yabotinslky gelijk had toen hij schreef dat de Tweede Wereldoorlog een Joodse oorlog was.

Dan Hermann Kirschner, SS-Unterscharführer, deed de kampadministratie. Blijkens de Shoah-database van Yad Vashem heeft de Joodse familie Kirschner waslijsten met familie leden verloren in de Tweede Wereldoorlog. De Joden vernietigde de Joden als preluderend brandoffer voor de kolonisatie van Palestina, waarbij de familie Rothschild die ook Auschwitz en het gas betaald heeft is beloofd dat zij gekroond worden als koninklijke of keizerlijke familie. Allemaal waarachtige feiten. De Shoah is een zieke massaslachting van Joden door Joden.

Hans Schumacher, SS-Unterscharführer, manager van het kampvoer. Ook een joodse familienaam. Blijkt uit de lange lange lijst met Schumachers in de Shoah-database van Yad Vashem. August Bogusch ook een SS-Scharführer van Auschwitz met een joodse familienaam aldus de Shoah-databse van Yad Vashem. Hij deed de administratie van het kamp. Hij is na de oorlog opgehangen. Therese Brandl, SS-Aufseherin, SS-Erstaufseherin. Ook een joodse familienaam. Een lange lijst met personen met de Joodse familienaam Brandl staat in de Shoah-databse van Yad Vashem genoteerd. Toeval kan het niet zijn. Tijdens het Auschwitz proces in Polen in 1947 zijn veertig verdachte bestuurders van de kamp berecht. De eerste zeventien zijn besproken. Zeven daarvan bezitten een joodse familienaam.

Herbert Paul Ludwig, SS-Oberscharführer, blockführer ook een joodse familienaam. De lange lijst met neven en nichten in de Shoah-database van Yad Vashem die Holocaust niet overleefd heeft. Het zelfde geldt voor de joodse familie Müller van Kurt Hugo Müller die SS-Unterscharführer en Blockführer van Auschwitz was. Het wordt eentonig. Ook de familie Kremer is joods, van Johann Kremer die SS-Obersturmführer en camp doctor van Auschwitz was. Het bewijs komt ook in verband met de familie Kremer weer uit de originele Shoah-database van Yad Vashem te Jeruzalem.

Hans Koch, SS-Unterscharführer van Auschwitz en ook bezitter van een joodse familienaam blijkens de lange lijst Koch in de Shoah-victim database van Yad Vashem. Hij deed de desinfectie van het kamp. Dat gebeurde met Zyclon-B. Was tegen luizen en dus tyfus. Dat gas werd betaald door het bedrijf van de joodse juridisch eigenaren van het concentratiekamp Auschwitz. Luise Danz, SS-Aufseherin, bewaakster van de vrouwen. Ook een Joodse familienaam. Anton Lechner, SS-Rottenführer, bewaker, Ook weer een lange, lange, lijst Lechner in de Shoah-victim database in Yad Vashem. Hoffmann ook. Het is niet meer te ontkennen dat de nazi's en Joden symbiotisch verknocht zijn. Daders en slachtoffers van de Shoah zijn Joden. Hans Hoffmann was SS-Rottenführer, van de kamp Gestapo unit. Hij heeft 15 jaar gekregen. De rest van de familie is geofferd.

Ook voor Alice Orlowski is er geen uitzondering. SS-Aufseherin. Vrouwelijke bewaking, Auschwitz. De rest van de joodse familie staat in de slachtoffer-database van Yad Vashem genoteerd. Johannes Weber SS-Sturmmann, werkte in de kampkeuken, ook een man met een joodse familienaam volgens Yad Vashem. Eduard Lorenz zelfde laken en pak. SS-Unterscharführer. Bewaking. Auschwitz. Een joodse familienaam. Van de veertig terechtgestelde SS-bestuurders van Auschwitz tijdens de Auschwitzprocessen te Polen 1947 zijn zestien van hen mensen met een bewezen joodse achternaam, terwijl dat ook bij Hitler en Himmler zo is en joden Auschwitz en Hitler gebouwd en betaald hebben. Daarvan kan niet gedacht worden dat het allemaal de schuld van het Duitse volk is. Joden hebben het zelf gedaan.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus