U bent hier: Home / Joden bestuurde Majdanek

Joden bestuurde Majdanek

by J.L. de Kreek — last modified 04-11-2013 09:55
Opgeslagen onder:

De Zionisten in Israël leveren zelf het bewijs dat zij de geschiedenis liegen alsof het gedrukt staat. In de database van Holocaustmuseum Yad Vashem in Israël is de foto gevonden die onloochenbaar bewijst dat concentratiekampen door joden geleid zijn geweest en dat joden onder joods bestuur gemarteld en vermoord zijn. Het omvangrijke bedrog is niet vol te houden. De Joden zijn door joden geholocaust.

Het gaat om de foto van de gedenksteen van het concentratiekamp Madjanek in de Shoah Database van het Holocaust Museum Yad Vashem te Jeruzalem. Hèt bewijs dat in het concentratiekamp Majdanek joden geslagen, gemarteld, vermoord en gekruisigd zijn terwijl het kamp door joden bestuurd werd.

De inleidende pogroms in Odessa halverwege de 19e eeuw vonden ook plaats onder lokaal joods bestuur. Bovendien hebben de Zionisten de Endlösung der Judefrage uitgevonden en op de (internationaal) politieke agenda gezet. Op de website van Yad Vashem is de foto gevonden van de plaquette met herinneringstekst in het museum van het concentratiekamp Majdanek. Er staat:

the prisoners were beaten, tortured, mudered, other forms of punishement included crusifiction, drowning, Baiting with dogs etc.

Ook staat er op het herdenkings plaket van het kamp Majdanek:

the highest power in the camp belonged tot the commandant. This function was successively held by K.O. Koch, M. Koegel, H. Florstedt, M. Weiss, A. Liebehenschel.

Laten nu vooral de namen “Weiss” en “Liebehenschel” joods imponeren. Snuffelen in dezelfde Shoah Database van Yad Vashem met de namen van vermoorde joden leert snel dat er een waslijst aan mensen met de achternaam “Weiss” geregistreerd staat als jood vermoord in WOII. Is het dan redelijk te veronderstellen dat de commandant Weiss van Majdanek een joodse achtergrond had? Ja natuurlijk. Elke Marokkaan heet tenslotte Mohammed. Ook de naam Liebenschel komt voor in de namendatabase van Yad Vashem. Irma Liebehenschel. Geboren in 1883. Joods. Van de joodse familie Hitler en Himmler blijken volgens de namen database van Yad Vashem ook de nodige leden te zijn omgebracht bij en tijdens WOII. Andere leden van die joodse familie bestuurde het nazirijk, zoals iedereen weet.

Hitler had bizar veel joodse soldaten in de krijgsmacht. Ook in hoog geplaatste rangen. De joodse gemeenschap ondersteunde de Duitse krijgsmacht ook tijdens en na WOI. Bovendien is Hitler betaald door joden. Tevens is Auschwitz door de onderneming van zijn joodse financiers gebouwd. Hoofdregel bij onderzoek naar misdrijven is: follow the money. Wie dat doet in verband met WOII en de Shoah komt vanzelf uit bij de Zionisten en de Rothschild bankiers die alleen het groot kapitaal als hun God erkennen. De ene groep joden heeft de andere groep joden uitgemoord om Palestina in bezit te krijgen en zichzelf anderszins te verrijken. Dat is de waarheid van de feiten waarvan Ronny Naftaniel en de rest van de Zionisten niet willen dat u het weet omdat u alsdan ook zicht krijgt op de rest van zieke corruptie der Zionisten.

Overigens hoeft niemand verbaasd te zijn dat de concentratiekampen door joden geleid zijn en dat joden de massamoordenaars van de joden waren. De grote Zionistische leider Herzl die gezien wordt als de oprichter van Israël schreef zelf in zijn dagboeken reeds in 1895 op bladzijde 73 dat joden op elkaar moesten schieten. Ook schrijft hij dat Joden uitgeroeid moeten worden en dat antisemieten gelijk hebben en de menigte managen moeten, en hij bedacht de concentratiekampen en het deporteren met goedkope veewagons want de Joden moesten het transport zelf betalen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus