U bent hier: Home / Joden bondgenoten Hitler

Joden bondgenoten Hitler

by J.L. de Kreek — last modified 05-04-2014 11:40
Opgeslagen onder:

Ontdekt is dat Eva Braun, de vrouw van Adolf Hitler, een volbloed Ashkenazische Jodin was. De eigenaar van hetzuur.nl, holocaustles.nl en holocaustfraude.nl wordt nu reeds jaren op last van de Zionisten juridische belaagd door het Openbaar Ministerie omdat hij jaren geleden reeds geopenbaard heeft dat de tekens NAZI exclusief met Ashkenazische Joden geassocieerd worden moet.

De muntHitler was omring door Ashkenazische Joden. Hitler zelf had Ashkenazische Joods bloed. De co-schrijver van Mein Kampf was een Ashkenazische Jood. De bondgenoten van Hitler in de Bierkellerputsch was Ashkenazische Jood of althans Zionist. Eichmann was Zionist. De juridische eigenaren van Auschwitz waren de rijkste Ashkenazische Joden op aarde want de Rothschild bankiers. Hitler had 150.000 Ashkenazische Joden in zijn legers. Bizar veel commandanten van de concentratiekampen waren Asjkenazische Joden.

De Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk is bedacht door Ashkenazische Joden. Hitler is betaald door Ashkenazische Joden. Ashkenazische Joden bedachten de rassenwetten, het deporteren per treinen, de concentratie kampen, 'entartete kunst' en meer van die flauwekul. Ashkenazische Joden wilde meer antisemitisme en dat Joden vernietigd werden. Ashkenazische Joden wilde geen vrede zonder dat de bulk van Joden uit Europa gedeporteerd waren. Ashkenazische Joden verklaarde in 1933 de oorlog aan Duitsland. De hele Tweede Wereldoorlog en de genocide op de Joden komt uit de koker van Ashkenazische Joden. 

De Holocaust is ook niet voor niks Holocaust genoemd omdat Holocaust typisch door Joden begaan wordt. Holocaust is een exclusief Joodse traditie. De genocide op de Joden in 1940-1945 is de massamoord van de kapitalistische Joden op het 'surplus' van Joden die niet gebruikt worden konden voor de kolonisatie van Palestina. De pogroms in Oost Europa die aan de Tweede Wereldoorlog vooraf gingen waren gefaciliteerd door rijke Ashkenazische Joden en Zionisten op de arme Joden. Doel van de gehele beestachtige manifestatie van deze Satanisten is Groot Israël, de Kroning van de Rothschilds tot Koninklijke familie van Groot Israël en uiteindelijk de definitieve vestiging van het Duizendjarig Nazirijk met Jeruzalem als wereldhoofdstad.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus