U bent hier: Home / Joden de klos

Joden de klos

by J.L. de Kreek — last modified 05-10-2013 09:35
Opgeslagen onder:

Joden zijn de klos. Ouderwets. Niemand doet er wat tegen. Iedereen laat het begaan. Weer aangevoerd door de Zionisten. Net als toen. Dat de Endlösung van Anne Frank naar idee is van de Zionisten vertelt de Anne Frank Stichting nooit want het bezit de oogmerk het zicht op de echte moordenaars te ontnemen.

Anne Frank Stichting, CIDI, MDI, Joodse omroep en nog een aantal verondersteld joodse organisaties zijn feitelijk Zionistisch en daarmee de keerzijde van de Nazi-medaille. Onvoldoende wordt in het onderwijs gehamerd op het feit dat de Zionisten en de Nazi's altijd symbiotisch verknocht zijn geweest. De Zionisten en de Nazi's zijn letterlijk de keerzijde van dezelfde medaille. De Nazi's zijn daarbij ondergeschikt aan de Zionisten.

De Nazi's werden door de Zionisten geïnspireerd en betaald. De Zionisten kwamen met de plannen. De Nazi's voerde ze uit. De Nazi's zijn aannemers van de Zionisten. Auschwitz is niet gebouwd door de SS. De SS ondersteunde in verband met de algemene orde zoals overheden vaker doen. De Joden speelde voor Hitler geen rol tot de Zionisten na de eerste wereldoorlog miljoenen joden uit Oost Europa de Duitse grens over joegen middels Zionistische pogroms.

Toen de Zionisten uit Amerika namens alle joden de oorlog aan Duitsland verklaarde zag Hitler de Duitse Joden als gevaar voor de veiligheid van de staat. Hij werkte mee aan de deportatie van de Joden nadat de Zionisten een overeenkomst met hem daarover afgeperst hadden. De Zionisten zijn altijd de machtigste mensen op aarde geweest. Mensen die het sinds de Franse Revolutie onverminderd ondemocratisch bepalen voor de rest van de wereld.

Lieden als Shimon Peres die donders goed weten dat hij de geschiedenis liegt alsof het gedrukt staat om het gehele land tussen de Nijl en de Tigris af te pakken van de oorspronkelijke bewoners, en om te dopen tot het Derde Rijk. Zionisten bejubelen in hun heimatlied Shir Betar het veroveren van de heuvels van Massada, ze bejubelen de Romeinen! De Zionisten waren de eerste bruinhemden in Duitsland en schrijven na de Tweede Wereldoorlog dat het een joodse oorlog was.

Pech bij de pech is dat de Zionisten niet zes miljoen joden hebben kunnen brandofferen in de gaskamers van de concentratiekampen. De crematoria bleken ongeschikt om de grote aantallen doden in rook op te laten gaan. Bovendien trokken de Russen op naar het westen. Omdat er tussen de drie komma drie en één komma zeven en geen zes miljoen joden geholocaust zijn zullen de Zionisten zeker nog twee komma zeven tot vijf komma drie miljoen joden willen offeren om aan de heilige kabbalistische zes miljoen te voldoen voor een succesvolle kolonisatie van het beloofde land.

Joden weten, en hebben altijd geweten, dat Israël met de komst van de verondersteld Joodse Staat voor hen de onveiligste plek is om te zijn. Dat komt omdat Israël het wereld-getto is bedoeld om alle Joden naar op te jagen zodat ze tijdig bij elkaar gepakt tezamen kunnen verbranden in de Hel van Megiddo waarvoor de kruisvaarders van de Westerse Christelijke Coalities in het Midden Oosten het fundament leggen. Volhouden dat de eigenaar van hetzuur.nl een antisemiet en Jodenhater is wordt gezien als niet de verstandigste keuze van Ronny Naftaniel en Esther Voet. Ook in de 21ste eeuw worden Nazi's desnoods met geweld te lijf gegaan.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus