U bent hier: Home / Joden die jeuken

Joden die jeuken

by J.L. de Kreek — last modified 17-04-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Er is een relatief grote groep joden op aarde die ontiegelijk jeukt uit beroep of gewoonte. Deze joden worden Asjkenazim genoemd. Nazi's afgekort. De leiding daarvan is volledig verantwoordelijk voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging in der tijd. Zij liegen ook de Holocaust alsof zij het zelf gedrukt hebben. Volgens het geloof van deze joden mogen zij liegen tegen ongelovigen. Dat is iedereen behalve zij. Deze joden zijn uber-antisemitisch.

Zij zijn dermate antisemitisch dat zij willens en wetens Jodenhaat losmaken tegen de andersdenkende Joden wegens ras of geloof die al sinds Abraham het Jodendom prediken. Jodendom is het geloof van Joden in assimilatie en emancipatie in de landen van de Diaspora. Ook de Zionisten van het eerste uur die door Wilders als zijn helden worden gezien schreven in 1897 dat assimilerende en emanciperende Joden consequent beschermd zijn.

Toch riepen de Zionistische helden van Wilders op tot het vernietigen van Joden en werden assimilerende en emanciperende Joden door hen geterroriseerd om te vluchten naar het wereld-getto wat eufemistisch het beloofde land wordt genoemd. Het bijzondere nu is dat een eerste bezoek aan het NIOD het rijksinstituut voor oorlogsdocumentatie leert dat in een eerste oogopslag aan Der Angriff van Goebbels in de oorlogsjaren te zien is dat de Nationaal Socialisten inderdaad onderscheid maakte tussen de gerespecteerde Joden en de liederlijke parasieten die het internationale jodendom genoemd werden omdat ze vertegenwoordigd zijn door de familie Rothschild en Grote Hoeren als Esther Voet.

Joden van ras of geloof hebben 'so to speak' grote schijt aan Zionisten. Joden wegens geloof of ras zijn van plan de Zionisten bevoegd te slopen, of zij nu Esther Voet of Uri Rosenthal of Lodewijk Asscher of Ronny Nafthaniel heten. Kapot gaan zij allemaal helemaal naar de 'Untergang' zo gezegd. Dat is allemaal juridisch om niet te vloeken bij en tijdens het tikken van de producties die passen bij de totale vernietiging van het Zionisme. Niet alleen het Zionisme moet volledig kapot. Ook het Katholicisme moet met wortel en tak worden uitgeroeid. Katholicisme en Zionisme zijn de ideologische handen op de dikke vette nazi buik van Satan.

Esther Voet en nog wat van dat gespuis heeft het gewaagd aangifte te doen tegen de website op www.hetzuur.nl. Dé site met het eerlijke Joodse geluid over de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging en die zedeloze Jan Peter Balkenende, professor christelijk asociaal denken aan de Vrije Universiteit en afgestudeerd rechtsgeleerde. Esther Voet & co vinden dat beledigen van Joden wegens geloof of ras. Ook dreigen zij met 'dire consequences' wanneer er niet vervolgd wordt. De joden die jeuken en Balkenende hebben een ziekte met elkaar gemeen. Dezelfde aandoening als waar Wilders en Annabel Nanninga aan lijden. Een ernstige vorm van Hypocritus. Zij hebben van liegen hun hobby gemaakt.

Geluk bij een ongeluk zijn er geen zes miljoen Joden vermoord bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog. Daarnaast was de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging het gewilde project van de Zionisten. Hitler was de zoveelste fase in het plan van de Zionisten om wereldmacht te vergunnen aan de financierende Rothschild bankiers en de Papen. Als een ouderwetse omwenteling waarbij het gezag van de aristocratie in ere wordt hersteld en Democratie niet meer is dan entertainment om de geiten rustig te houden. Duitsland wordt sinds halverwege de Eerste Wereldoorlog geterroriseerd door een land wat niet eerder als één van aan de Eerste Wereldoorlog deelnemend landen met een hoofdrol geïdentificeerd is: Israël.

De vertegenwoordigers van Israël die de bestuurlijke lichamen vormde van de verondersteld joodse natie met een volk zonder land hebben halverwege de Eerste Wereldoorlog in het kader van de (geheime) militaire operaties het overwegend pro-Duitse de Verenigde Staten van Amerika opgehitst tegen Duitsland om de Eerste Wereldoorlog te laten escaleren. De Tweede Wereldoorlog is de daarop volgende door de Rothschild bankiers en Rockefeller en Shell betaalde revolutie van Hitler ter bezit name van Palestina door de elite joden (synoniem voor Israël) die hun joodse slaven al eeuwen in getto's hielden en niet zaten te wachten op democratie of mensenrechten voor de Joden wegens geloof of ras. Omdat Esther Voet met een mooi woord gezegd de verkeerde neukt is het dikke pik in jodenland.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus