U bent hier: Home / Joden en hun leugens

Joden en hun leugens

by J.L. de Kreek — last modified 16-06-2015 12:00
Opgeslagen onder:

Rabbijn Raphael Evers, rabbijn Menno ten Brink en het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) willen dat de kerken excuus maken voor Luthers jodenhaat. In het boekje 'Over de Joden en hun leugens' (1523) betoogde reformator Maarten Luther dat synagogen in brand moesten worden gestoken en dat Joden zich niet meer op straat dienden te vertonen. Ze moesten worden opgepakt, ontdaan van hun waardevolle bezittingen en naar werkkampen worden gestuurd. Hun huizen konden tegen de vlakte. Nagenoeg precies wat de Zionistische leider Herzl wilde in zijn dagboeken.

De muntVooral Zionistische Joden zijn hele grote leugenaars, bedriegers en bedreigers. Ze zetten de rechtspraak onbehoorlijk onder druk om specifieke beslissingen te nemen. Joden liegen dat zij barsten over het antisemitisme en de schuld van Joden aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Voorzien van onvervalste bewijselementen is inmiddels uitgebreid beschreven op hét Goede Nieuws™ dat de Zionistische Joden de grote gangmakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 en dat zij de bron zijn van het antisemitisme omdat zij dit nodig hebben als smeerolie voor hun machinaties.

De talrijke documenten waarin Zionistische Joden de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging voorbereiden sinds 1895 staan op www.jodenhaat.nl. Op www.joodsrecht.nl legt rabbijn Aron Cohen het grote verschil uit tussen Jodendom en Zionisme. Zionisme is een racistische en fascistische ideologie gericht op zelfverrijking. Jodendom is een geloof waarvan de volgers hoge normen en waarden handhaven. Op www.joodscomplot.nl is het complot van de Zionistische Joden inzichtelijk gemaakt. De Zionistische Joden hebben de bedoeling de Katholieken te volgen in hun behoefte Europa vrij te maken van de Joden en 'on the fly' het volk uit te roeien of zich te laten bekeren tot het Katholieke geloof. Omdat de Zionistische Joden steeds weer doorzetten op hun thema's en het eerlijke Joodse geluid niet gehoord wordt en de eerlijke Thora Trouwe Joden steeds weer geslachtofferd worden door de Zionisten is het misschien tijd voor een harde knuppel in het hoender hok!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus