U bent hier: Home / Joden géén Nederlanders

Joden géén Nederlanders

by J.L. de Kreek — last modified 16-12-2014 10:30
Opgeslagen onder:

Door de omarming van het Zionisme zijn Joden geen Nederlanders omdat Joden sindsdien een eigen nationaliteit zijn. Joden waren bijna 2000 jaar lang leden van het Joodse volk zonder nationalisme met Jodendom als geloof. Sinds het Zionisme groot is gemaakt door de helden van Wilders zijn Joden militair georganiseerde nationalisten met de ambitie het eigen volk uit te roeien als kabbalistisch excuus voor de kolonisatie van Palestina.

Joden buitelen in de media over elkaar heen om te bewijzen dat het altijd aan de ander ligt terwijl het de Joden zelf zijn die assimileren en emanciperen in niet Joodse samenlevingen willens en wetens onmogelijk maken. De hele Tweede Wereldoorlog is op touw gezet door Joden omdat de Joden per 1897 vinden dat zij een nationaliteit zijn met het recht op eigen land. 

Graag doen Joden alsof hun Jodendom nog altijd een geloof is terwijl het door de Zionisten verworden is tot een politiek-maatschappelijke ideologie met racisme en fascisme als kern. Dat Israël bij wet erkend wil worden als Joodse staat bewijst dat Jodendom een nationaliteit is. De Joden zijn door de bank genomen een volkje schandalige leugenaars met terroristisch oogmerk die willens en wetens de Nationaal Socialisten hebben aangezet tot oorlog om het Joodse volk uit te dunnen en Joodse rijkdommen te executeren.

De ambities van het Joodse volk om erkend te worden als nationaliteit en om de 'Endlösung der Judenfrage' tot oorlogsdoel te maken van alle bij WOII betrokken naties, blijken eenvoudig uit de nooit besproken originele werken van de grote Joodse leiders die door Wilders worden bewonderd. Het grote idee van het 'ausrotten' van de Joden uit Europa komt van Joden zelf omdat zij Palestina wilde koloniseren en slaven nodig hadden om te werken in de kampen van hun leiders. Adolf Hitler is het Internationale Jodendom tegen wil en dank gevolgd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus