U bent hier: Home / Joden haten waarheid

Joden haten waarheid

by J.L. de Kreek — last modified 21-05-2013 09:25
Opgeslagen onder:

Het doen en laten van de Joden toont aan dat zij een broertje dood hebben aan de waarheid. De ongemakkelijke waarheid van de feiten die bewijzen dat de Joodse leiders de gangmakers zijn achter de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Het niet mogen ontkennen van de Holocaust heeft een keerzijde. Die keerzijde is dat de schuld ervan op het bordje van Joden gelegd hoort te worden. Holocaust is iets typisch Joods en zes miljoen is een heiliggetal in de Kabbala. Joden haten de waarheid omdat ze anders 'Wiedergutmachung' betalen en Israël ontbinden moeten.

De eenzijdige niet op feiten gebaseerde geschiedenis zoals de Joden willen dat iedereen gelooft, is een vorm van bedrog wat niet ongestraft blijven kan. Ook het feit dat de Joden de schuld van hùn Holocaust aan de Duisters blijven geven is niet eeuwigdurend. De waarheid kan het niet schelen wat de Joden vinden. Het gaat om feiten. Feit is dat Hitler betaald is door Joden. Feit is dat Joodse leiders het antisemitisme gewild hebben om Joden bang te maken voor het leven in de Diaspora.

Feit is dat bovenstaande door Joden wordt onderwezen die bovendien voorouders in Auschwitz verloren hebben en dus de sporen van de Shoah kennen. De Joden zijn door de Joodse leiders samengedreven en op transport gezet en vergast en verbrandt als offer voor de illegale bezitneming van Palestina. De Duitse bezetter was huurling van de bestuurlijke lichamen van de Staat Israël -toen ook The Society of Jews genoemd- die in die tijd nog geen grondgebed in bezit had. Waarheid is dat de Joden die Israël bewonen, merendeel Asjkenazim, helemaal geen historische of Bijbelse band hebben met dat land.

De Joden die nu in Israël wonen komen merendeels uit Khazarie -een stuk land dat ligt tussen de Zwarte en de Kaspische Zee en nu wordt bezet door Georgië- en zijn nakomelingen van de bijbelse Ashjenaz, wat een vere afstammeling is van Jafet het niet semitische kind van Noach. Het oude testament liegt niet over de herkomst van de Joden die nu bij meerderheid Israël bewonen, het is een volk waarvan de Joodse groepsaanduiding Asjkenazim is waarin de tekens NAZI reeds eeuwen vervat zit.

Joden die de waarheid haten doen alsof Nazi de afkorting van Nationalsozialismus is, wat zo onlogisch is al het klinkt. Nasi met s geschreven is ook een Joods woord en betekent president van een rechtsprekend college. Het deel der Joden wat Asjkenazim is zijn de Nazi's. Ze laten de Moffen opdraaien voor hun internationale misdrijven. Dat kunnen ze makkelijk doen omdat het al eeuwen de rijkste en machtigste mensen zijn op aard.

De ongemakkelijke waarheid is dat Hitler in zekere zin gelijk had met zijn klachten over Joden. Voor de Tweede Wereldoorlog maakte een kleine joodse elite de dienst uit in Duitsland, op weg naar meer macht nestelde zij zich in diverse politieke bewegingen waaronder het militaristische Betar wat de eerste bruinhemden in Duitsland waren. De waarheid van de feiten komt de Joden niet uit omdat daarmee de schuld van de Joden blijkt aan groot internationaal geweld in ieder geval sinds 1897. Daarvoor waren Joden leidend in de internationale slavenhandel. De beste slaven werden bij Cohen gekocht.

Joden denken hoog van zichzelf. Dat verhoudingsgewijs veel Joden een Nobelprijs winnen zien Joden als bewijs van superioriteit. Ook dat aspect is iets wat Joden te makkelijk negeren, Joden zien zichzelf als uitverkoren en als superras want natuurlijk bewijst dat Joden volledig in een eigen wereldje leven. Israël is geen Joodse Staat. Het is de reis van de Nazi's naar Palestina. De Davidster is geen Joods symbool. Joden als Ronny Naftaniel, Esther Voet, Lodewijk Asscher, Uri Rosenthal, stammen allemaal af van de groep mensen die hoofdschuldige zijn aan WOII en de Shoah. Voor Lodewijk Asscher en Uri Rosenthal is dat extra pregnant want het zijn oorlogscriminelen die gelegenheid geven aan internationale misdrijven in Irak.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus