U bent hier: Home / Joden haten Zionisme

Joden haten Zionisme

by J.L. de Kreek — last modified 03-01-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Het is oud Joods gebruik dat Joden hun Zionismehaat uiten op de plee bij en tijdens het schijten in de pot. De persoon achter de Zionist is ook mens. Intrinsieke kwaadaardigheid bestaat niet volgens de vader van de oud-advocaat van Wilders die ook Sondercommando met Kampfunctie geweest kan zijn omdat hij het kamp levend verlaten heeft.

De muntPersoon met Joodse achtergrond waarvan voorouders zijn vermoord in het kamp van de familie van de patroon van de groep volgers van de held van Wilders heeft ontdekt dat de helden van Wilders het brein en de aannemers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah zijn, met daarbij die massamoord op de Joodse wortels.

Deze persoon met Joodse achtergrond wordt middels lasterlijke aanklachten van Zionisten vervolgd door het Openbaar Ministerie die niet anders kan omdat de Zionisten ook terrorisme gerelateerd dreigen met 'dire consequences' wanneer de waarheid en de feiten over de diepgaande symbiose tussen de Zionisten en de Nazi's worden erkend.

Deze persoon met Joodse achtergrond die persoonlijk spreekwoordelijk het bloed drinken kan van onder andere Esther Voet volgt Mozes, Jezus en Mohammed zoals de Thora van Joden verwacht. Ook noemt hij G-d bij zijn naam, Jehova. Want dat heeft Hij graag. Zionisten zijn de grote kwartiermakers van Hitler en de gaskamers. Zonder Zionisten had het antisemitisme in Europa na de Franse Revolutie geen kans gehad. Zionisme is de ideologie van managers van Joodse getto's die door de mensenrechten en democratie na de Franse Revolutie hún macht over Joden zagen verdampen. Antisemitisme is het smeermiddel voor hun machinaties.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus