U bent hier: Home / Joden herdenken Hitler

Joden herdenken Hitler

by J.L. de Kreek — last modified 04-05-2013 08:55
Opgeslagen onder:

Het kan niet anders dan dat hij 4-5 mei in stilte herdacht wordt door zijn Joodse broeders en zusters, als slachtoffer van de oorlog. Adolf Hitler is tenslotte de stichter van Israël. Zonder Hitler hadden de Joodse leiders nooit de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk uitgevoerd gekregen. De Duitsers stonden als één man achter de Joodse leiders. Het eigen volk eerst naar de brandstapel dragend, en daarna de rest van de ondermensen. Dat Hitler feitelijk een Joodse leider was is één van de vele noemenswaardige feitjes van de geschiedenis die niemand terugvindt in het Joods Historisch Museum of Anne Frank Huis.

Ook bij en tijdens de dodenherdenking wordt er niet hardop gedacht aan de Führer die zoveel betekend heeft voor het Joodse volk en de verkrijging van Palestina. Dat Hitler door Joodse leiders als de verlosser is bewonderd; dat Joodse leiders hem zijn kapitaal verschaft hebben; dat Joodse leiders al in 1897 opriepen tot antisemitisme; dat Auschwitz in bezit was van de Joodse leiders, zijn allemaal weetjes waarvan Ronald Eissens van het MDI en Ronny Naftaniel van het CIDI niet willen dat u daarmee bekend bent.

Ook willen deze Joden niet dat het publiek ermee bekend is dat er geen Holocaust geweest is of althans dat het gebruik van dit woord bewijst dat Joden schuldig zijn. Als er echt een Holocaust geweest is zijn de honderdtienduizend Joden in Nederland uit eigen beweging met vreugde naar de Hollandse Schouwburg gedeporteerd om via Boulevard de Misère en een goederen wagon de gaskamers in te stappen. Vol overtuiging van het nut van het brandoffer wat zij brengen. Er heeft een Shoah plaatsgevonden, en al waren het er zes miljoen, een Shoah is geen Holocaust.

Ook is het geheel van de Tweede Wereldoorlog met het 'ausrotten' van de Joden en Auschwitz daarbij gewild en doelbewust gepland door Joodse leiders, die al vanaf 1897 bezig zijn met hun terroristische organisatie om Palestina te stelen van de oorspronkelijke bewoners en de Joodse burgerij daarvoor als brandhout te misbruiken. Het bombardement op Rotterdam is betaald door deze Joodse leiders. Joodse families die gezinsleden verloren zijn kunnen in de eerste plaats de 'wiedergutmachung' ophalen bij de Joodse leiders, de Duisters kunnen daar ook terecht want zij zijn niet minder slachtoffer van deze machtsbeluste psychopaten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus