U bent hier: Home / Joden hofleverancier genocide

Joden hofleverancier genocide

by J.L. de Kreek — last modified 27-12-2013 10:20
Opgeslagen onder:

Iedereen moet altijd liegen over de Joden want anders is het antisemitisme. Nooit wordt er ingegaan op de hoofdrol van de Joden in de slavenhandel. Wie dat doet is antisemiet. De genocide van de Joden op het eigen volk 1940-1945 kan ook niet besproken worden zonder voor antisemiet te worden uitgemaakt. Het terrorisme en de apartheid van de Joden in het Midden Oosten en Zuid Afrika is ook allemaal niet waar. Anders bent u antisemiet. Holocaustontkenning is ook antisemitisme. Zelfs als bewezen is dat er bij lange na geen zes miljoen Joden vermoord zijn en de Zionisten het gedaan hebben.

Dan nu Christopher Columbus. Zelfs Israeltoday.nl erkent dat hij Jood was. Bovendien is hij net als Leonardo da Vinci en de Medici betaald door het joodse Huis van Anjou. Iedereen weet dat Christopher Columbus de indianen heeft uitgemoord. Christoph was een zielige Jood. Hij zou onder dwang tot het christendom bekeerd zijn, en geprobeerd hebben zijn afkomst te verbergen.

Joden zijn àltijd zielig. Ook als ze anderen uitmoorden want dan zijn ze gedwongen bekeerd tot het christendom. Christopher gedwongen? De genocide op de indianen is de grootste genocide ooit. Meer dan 100 miljoen dodelijke slachtoffers. Niks vergeleken met Stalin of Hitler of de christenen in de politiek nu. Columbus zou persoonlijk een half miljoen indianen hebben omgelegd. Misschien is dat grootspraak. The Jewishjournal claimt dat Hitler zijn inspiratie had van de genocide van de Joods-christelijke traditie op de indianen.

'The American Holocaust' over de vernietiging van Amerika's Inheemse Volkeren , is een lezing door David Stannard, hoogleraar en voorzitter van de American Studies Department van de Universiteit van Hawaii. Professor Stannard beweert dat de Europese en witte Amerikaanse vernietiging van de inheemse volkeren van de Amerika's de meest ingrijpende daad is van genocide in de wereldgeschiedenis. 

Een combinatie van wreedheden en ingevoerde plagen (Joden die bronnen besmetten?) resulteerde in de dood van circa 95 procent van de autochtone bevolking in Amerika. Stannard stelt dat de daders van de Amerikaanse Holocaust zich bediende vanuit dezelfde ideologische bron als de architecten van de Holocaust – wat de Zionisten blijken te zijn. Columbus was Zionist. Deze ideologie bepaalt tot vandaag de dag het leven en de Amerikaanse buitenlandse politiek.

Columbus was Jood èn roofzuchtige conquistador. Verantwoordelijk voor de genocide op de oorspronkelijke bevolking van Amerika. Hij heeft de aanzet geleverd voor de beruchte slavenhandel. Dit veroveren zit Joden in het bloed. Het ene na het andere kolonisatie experiment hebben zij uitgevoerd. Van Khazaria tot Rusland tot Duitsland tot Amerika tot Palestina en tot en met het Nederlands bestuur want daar zitten ook Joden die liegen dat hun voorouders niet met de nazi's collaboreerde. 

Wat er beweert wordt over Joden dat het ook een vervelend volkje is wat rooft, moordt, liegt, bedreigt en bedriegt blijkt stomweg gewoon de domme feiten te zijn. Door de eeuwen heen. Steeds weer (bepaalde) Joden die een leidende rol bezitten bij en tijdens groots en meeslepend mensonterend geweld. Ook in verband met de genocide in Irak. Steeds weer de feiten liegend. Dat de rechtspraak bedreigd wordt met 'dire consequences' in de zaak die de Zionisten hebben aangespannen tegen de eigenaar van hetzuur.nl wegens holocaustontkennen, om deze te veroordelen, is het zoveelste bewijs dat een bizar grote groep Joden eenvoudigweg niet deugt! 

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus