U bent hier: Home / Joden initiatiefnemers Auschwitz

Joden initiatiefnemers Auschwitz

by J.L. de Kreek — last modified 15-04-2015 09:50
Opgeslagen onder:

Zionistische joden zijn de initiatiefnemers van Auschwitz. Deze mensen worden ook Asjkenazim genoemd. Afgekort NAZI. Dit feit is te weten door na te gaan welk bedrijf Auschwitz heeft opgericht en wie daarvan de geestelijk vader is. Auschwitz is een particulier initiatief van IG-Farben. Symbiotisch gebouwd met de SS. IG-Farben is hét geesteskind van de joodse bankiers familie Rothschild. Deze familie heeft in 1929 ook dertig miljoen dollar betaald aan Hitler voor een gewelddadige revolutie in Europa.

NaziFahrtAdvertentieWebDat Auschwitz symbiotisch met de SS gebouwd is op initiatief van IG-Farben blijkt uit het gezaghebbende werk “Auschwitz” van Robert Jan van Pelt en Deborah Dwork. Dit boek bewijst ook dat de lijkenkelders en douches ook daadwerkelijk bedoeld en gebruikt zijn als lijkenkelders en douches. Dat Hitler betaald is door de joodse bankiers familie Rothschild wordt bewezen door het werk van de koerier die het geld persoonlijk gebracht heeft van Rothschild naar Hitler. Deze man is voor de oorlog doodgeschoten door de Gestapo kennelijk omdat hij zijn koeriersdiensten aan de grote klok hing. 

Het is allemaal heel anders gegaan dan iedereen denkt. De grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging zijn de bestuurlijke lichamen van Israël in oprichting. Geert Wilders bewondert de mannen die daarin zitting namen. Dat de Zionisten de motor zijn achter het antisemitisme blijkt uit de talrijke geschriften uit de Zionistische archieven die door de Zionisten vakkundig verborgen gehouden worden. Mensen die de waarheid vertellen over de Zionisten worden vermoord of jaren achtereen belaagd met rechtszaken. Ook wordt de Staat bedreig door Zionisten om te zwijgen over de waarheid en de feiten.

Veel wat iedereen denkt te weten is natuurlijk wel gebeurt. Rotterdam is gebombardeerd. Honderdtien duizend Nederlandse joden zijn gedeporteerd er is gemoord en geplunderd. Europa is verwoest en zestig of zeventig miljoen mensen zijn gedood. Wat weinig mensen weten is dat Hitler daarbij de agenda der Zionisten volgde. De plannen van Hitler komen uit het brein van Zionisten. Zionisten hebben het Jodenprobleem bedacht en de Endlösung uitgevonden. Het deporteren van Joden en ze opsluiten in transitcentra om ze daar als slaven te laten werken voor de fabrieken van de joodse Rothschild bankiers komt allemaal uit de koker van Zionisten.

Opvallend veel commandanten van Auschwitz blijken een joodse familienaam te bezitten. De familie Hitler woont vandaag in Israël. Bovendien is Hitler een typisch joodse naam. Uiteindelijk doel is de joodse bankiers familie als koninklijke familie te laten heersen over de Joden, samengepakt in het wereld-getto wat eufemistisch het beloofde land genoemd wordt. Deze familie had al in de 17e en 18e eeuw de heerschappij over de getto's in het Heilige Romeinse Rijk waar het joden als slaven hield. De joden zijn de blanke slaven van de familie Rothschild. Deze familie regeert over de joden als ware zij hun eigendom. De naoorlogse Exodus van de joden uit Europa is een extreme vorm van mensenhandel door de joodse leiding.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus