U bent hier: Home / Joden leiders Nationaal Socialisme

Joden leiders Nationaal Socialisme

by J.L. de Kreek — last modified 20-06-2014 16:10
Opgeslagen onder:

Zionist en derhalve antisemiet professor mr. Herman Loonstein van Loonstein Advocaten en Federatief Joods Nederland die ook Arnold Heertje helpt met het verraden van de jeugd, heeft aangifte gedaan tegen de eerlijke galeriehouder omdat hij authentieke exemplaren van Mein Kampf verkoopt. Dankzij de leugens van Herman Loonstein en zijn kliek van Zionisten denkt iedereen dat Hitler geen Joodse achtergrond had en dat zijn Nazisme niet gebaseerd was op het Zionisme.

Recent ontdekte authentieke geschriften die altijd zorgvuldig door Zionisten aan het oog van het grote publiek ontrokken worden gehouden bewijzen dat Joden de grote leiders waren die Hitler ideologisch geïnspireerd, gefinancierd en anderszins groot gemaakt hebben. De beruchte Bierkellerputsch van Hitler in 1923 blijkt een Zionistische staatsgreep geweest te zijn. De anti Joodse propaganda van Hitler werd hem aangereikt door Zionisten.

 

De geschriften van de Zionisten in ieder geval sinds 1895 zit meer barstensvol met antisemitisme dan Mein Kampf van Hitler. De originele teksten staan allemaal op Internet. De Zionisten willen niet dat het publiek daarmee bekend is dus vervolgen en bedreigen ze de persoon die deze teksten openbaart. Rechtspraak en bestuur worden 'as we speak' door Zionisten met terrorisme bedreigd om de waarheid van de diepgaande symbiose tussen de Zionisten en Nazi's te verhelen.

 

Auschwitz was een Zionistisch kamp. Het was eigendom van de prominente Joodse familie Rothschild die Hitler betaald heeft en nu de Knesset sponsort. De Zionisten waren tegen vrije meningsuiting (vandaar het verbod op Mein Kampf). Ze waren dankbaar voor slavernij. De Zionisten wilde meer antisemitisme. De Zionisten wilde dat Joden op elkaar schoten en vernietigd werden. De idee om Joden te deporteren met veenwagons komt van de Zionisten. Het is allemaal één groot Zionistisch project. Professor mr. Herman Loonstein van Federatief Joods Nederland weet dit en zwijgt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus