U bent hier: Home / Joden ontwerpers gaskamers

Joden ontwerpers gaskamers

by J.L. de Kreek — last modified 12-11-2013 08:50

Het mooie aan internet is dat de waarheid van de feiten er voor het oprapen ligt. De archieven van Neurenberg processen. De Shoah-database van Yad Vashem. Vele jaargangen met joodse kranten, magazines en tijdschriften. De originele Zionistische bibliotheek. Niemand hoeft er de deur voor uit. Staat allemaal op internet. Op grond daarvan is academisch eenvoudig vast te stellen dat Hitler veel joodse vrienden had en dat de crematoria door joden ontworpen zijn!

Joden wilde de 'Endlösung der Judenfrage'. De idee van jood Herzl. Joden wilde deportatie per trein. Joden wilde slavenarbeid. Joden waren tegen democratie. Joden waren tegen vrije meningsuiting. Joden wilde aristocratisch besturen. Joden wilde de concentratiekampen. Joden ontwierpen de crematoria. Het zijn allemaal onloochenbare knalharde feiten die niet herkend of erkend mogen worden van de Zionistische dictators!

Op 05 maart 1946 legt ingenieur Kurt Prufer te Neurenberg een verklaring af over zijn betrokkenheid bij het ontwerp van de crematoria in Auschwitz. Prufer ontwierp de ovens. De naam Prufer gerelateerd aan de Shoah-victim database van Yad Vashem leert dat Prufer een joodse familienaam is. Net als Hitler en Himmler en talrijke andere bestuurders van het concentratiekamp Auswitch en Madjanek.

Het is niet te ontkennen. De Tweede Wereldoorlog en de Shoah is opzet van joden althans Zionisten. Gaskamer, concentratiekampen, brandofferen, Hitler, SS, alles is doordesemt van de sleutelrol betrokkenheid van joden. De grote Zionistische leider Jabotinski schrijft zelf dat WOII een joodse oorlog is dus niemand hoeft zich te schamen of verantwoorden voor die mening.

Share |
comments powered by Disqus