U bent hier: Home / Joden ouderwets het haasje

Joden ouderwets het haasje

by J.L. de Kreek — last modified 11-11-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Joden zijn ouderwets het haasje. In de Portugese Synagoge dreigde de Zionisten tijdens de Kristalnachtherdenking met een nieuwe Balfour-verklaring. Ook houden de Zionisten documenten onder de pet die bewijzen dat de antisemitische Lord Balfour met deze verklaring aan de familie Rothschild een flinke bijdrage heeft geleverd aan de voorbereidingen op de Holocaust. Dat de Holocaust in Parijs op 08 juni 1895 is bedacht door journalist Theodor Herzl die tevens de grondlegger is van het moderne Zionisme en de zogenaamd Joodse Staat Israël is een feit van algemene bekendheid onder Zionisten en journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf.

De locatie van het Concentratiekamp Auschwitz was al in 1933 in gebruik door de Zionisten van Betar die ook de eerste ‘Brown Shirts’ zijn. De ‘Brown Shirts’ en de SS zijn opgericht door Zionisten. Auschwitz was middels de onderneming bezit van de familie Rothschild. Meeste mensen denken dat Zionisten en Joden aan elkaar gelijk zijn terwijl Jodendom en Zionisme elkaar uitsluiten. De Zionisten weten dat zij het Jodendom ontkennen. Tegenwoordig is het niet gewoon uit de kast te komen voor haat tegen Joden. Zionisten ventileren hun Jodenhaat door iedereen die antizionistisch is van antisemitisme te betichten wetend dat Joden per definitie antizionistisch zijn.

De Zionisten werkte in 1940 samen met de Britten, de Fransen, de Nederlanders, de fascisten, de Nazi’s en het apartheidsregiem in Zuid-Afrika om de idealen van de helden van Geert Wilders compleet te realiseren, waaronder een ritueel offer van zes miljoen Joden omdat dit perfect zou zijn in verband met de Kaballah. De Zionisten zijn van plan álle Joden uit te roeien. Gespiegeld aan Ezechiël (38:8;39:2,17) bereiden Zionisten de finale Holocaust voor die “op de bergen van Israël” zal plaatsvinden met een enorme aantal lijken waardoor de begrafenis “zeven maanden lang” zal duren, door tijdens de Kristalnacht herdenking in de Portugese Synagoge de Britse vrienden te laten oproepen tot een nieuwe Balfour-verklaring.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus