U bent hier: Home / Joden per definitie anti-Zionistisch

Joden per definitie anti-Zionistisch

by J.L. de Kreek — last modified 08-07-2015 11:14
Opgeslagen onder:

Jodendom is een eeuwen oud geloof. Zionisme is een racistisch, antisemitische, fascistisch, xenofobe ideologie van iets meer dan honderd jaar. De Joden hebben nooit gekozen voor een Joodse Staat. De Joden hebben nooit gekozen voor een leger. De Joden zijn altijd tégen Zionisme geweest. De Zionisten hebben zich aan de Joden opgedrongen als beschermers van de Joden en hun rijkdommen laten executeren door de antisemieten en hun levens verwoest. Zionisten zijn te herkennen aan de Davidster.

De Zionisten bepalen hoe de meeste mensen denken over de Joodse geschiedenis. Naar de Joden zelf wordt nooit geluisterd. Wie de Joden citeert en de authentieke documenten openbaart waaruit blijkt dat de Zionisten de grote wegbereiders zijn van Hitler en de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging wordt op last van de Zionisten vervolgd. Om hun mening kracht bij te zetten worden magistraten door de Zionisten bedreigd met 'dire consequences' om de waarheid over en de feiten van de Zionisten te verhelen.

Joden hebben helemaal niks met het Zionisme. Jodendom en Zionisme zijn onverenigbare grootheden. Jodendom en Zionisme sluiten elkaar uit. De Zionisten betaalde Hitler. De Zionisten lieten Auschwitz bouwen. Eichmann was een échte Zionist. Vandaag massamoorden de Zionisten de Semieten in Palestina. Dat de Palestijnen net zulke Semieten zijn als de Joden uit de Bijbel is een feit wat de Zionisten niemand vertelt anders valt hun rabiate antisemitisme te makkelijk op. Esther Voet, Ronny Naftaniel, Leon de Winter, Lodewijk Asscher, Kustaw Bessems. Het zijn helemaal geen Joden. Het zijn Zionisten.

Van de grootvader van Lodewijk Asscher is bekend dat hij de Zionistische Zaak dienend proactief als voorzitter van de Zionistische organisatie die zich de Joodsche Raad noemde, de Joden heeft laten deporteren. Dat Lodewijk Asscher ook als prominent van de PvdA de genocide in Irak ondersteunt is typisch voor zijn soort. De grote bevoorrechte partij is de familie Rothschild die reeds in de 17e eeuw Joodse getto's managede in het Heilige Romeinse Rijk en te Palestina een Koninkrijk voor zichzelf ambieert. Deze familie heeft Hitler betaald. Liet Auschwitz bouwen en heeft straten, lanen en pleinen in Israël naar zich laten vernoemen.

 

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus