U bent hier: Home / Joden prominente Nazi's

Joden prominente Nazi's

by J.L. de Kreek — last modified 06-10-2013 12:45
Opgeslagen onder:

Niet alle joden zijn Nazi's. Er zijn ook goede joden zoals de authentieke joden die door de Zionisten uitgescheten worden. De meeste joden in Nederland zijn Nazi. Lodewijk Asscher, Loorschrijft, Ronald Eissens, Esther Voet, Leon de Winter. Het zijn allemaal Nazi's die de mede joden offerde ter verkrijging van Israël wat uit moet groeien tot Groot Israël met Jeruzalem als hoofdstad van het bankkartel van de Rothschild bankiers.

Het is allemaal heel ongemakkelijk dat het naoorlogs geschiedenis onderwijs doordesemd is met leugens om de hoofdschuld van joden aan de Tweede Wereldoorlog en de Shoah te verbloemen. Wat niemand weet is dat er van de NSB amper mensen gestraft zijn en dat die partij als prelude op de 'Endlösung' vooral ook joden op de ledenlijst had staan. De eerste bruinhemden in Duitsland waren joden. De grootvader van Lodewijk Asscher was één van de prominente joodse handlangers van de bezetter.

Joden hebben ook Auschwitz laten bouwen en Hitler betaald. Joden hebben de joden vergast, gewassen en verbrand in de ovens als echt Holocaustritueel zoals joden sinds eeuwen Holocaust plegen. Israël is het wereld-getto. Gesticht door vertegenwoordigers van joodse slavendrijvers en aristocraten. Van de wereld afgeperst middels de Tweede Wereldoorlog en genocide op eigen broeders en zusters.

Hitler had een Rothschild als grootvader. Hitler is een exclusief joodse naam van een prominente joodse familie. De Ashkenazische joden hebben de tekens NAZI reeds van oudsher in de joodse groepsaanduiding. Shimon Peres weet dit allemaal want hij zat veilig verschanst in de Kibboets toen de leden van zijn terroristische organisatie de samenleving lieten ontsporen in Europa. Shimon Peres is een van de oudst levende Nazistamhoofden. Zijn land heeft niet eens een grondwet en is de bron van agressiviteit op aarde.

Israël is schuldig aan de Tweede Wereldoorlog en de Shoah in vereniging met de Christenheid, dat is het Vaticaan, en de Rothschildbankiers en Rockeffeller en koninklijke Shell. Dat zijn de grote partijen die de Tweede Wereldoorlog en de Shoah bepaald hebben. Hitler was daarin ondergeschikt aan de Zionistische Zaak. Deze feiten blijken allemaal zonneklaar uit de originele brieven, artikelen, protocollen, dagboeken, epistels, advertenties en andere publicaties van de Zionisten die vakkundig aan het oog van iedereen ontrokken wordt gehouden.

Verbod op recente publicaties op de website hetzuur.nl wordt door de Zionisten afgedreigd met 'dire consequences'. Dat de Zionisten reeds in 1897 de wereld met terrorisme bedreigen om mee te werken aan de 'Endlösung der Judefrage' blijkt uit de originele dagboeken van de grote Zionistische leider Herzl in die tijd. Hij is de man die gezien wordt als de oprichter van Israël. Hij fantaseert in zijn persoonlijke datboeknotities over aanslagen op Turkey om het te dwingen tot meewerken aan de kolonisatie van Palestina en het bijpassend deporteren van alle joden uit Europa.

Dat alle joden uit Europa verdreven moesten worden met treinen en als slaven moesten werken in kampen ten behoeve van de kapitalisten is het idee van de Zionistische leider Theodore Herzl. Het doel was zelfverrijking. Herzl schrijft het zelf dus het kan niet anders dan dat dit het oogmerk is. Hitler is alles behalve origineel. Hitler stond in de rijke Zionistische traditie die altijd werk gemaakt heeft van het beperken van de mensenrechten voor de joden en het opjagen van de joodse bevolkingsgroep over de wereld van getto naar getto. De Zionisten noemen dat koloniseren en strooien overige bestuurders zand in de ogen met hun joodsheid.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus